Sv.Petar pri Zadru
Pozdravljeni,
pošiljam vam kontakt za apartmaje v mestu Turanj blizu Biograda. Letos smo dopustovali v tem apartmaju, bilo nam je zelo všeč, apartmaji so lepo opremljeni, plaža je peščena in zraven hiše, lastnika zelo prijazna- torej vse pohvale. Mi smo plačali 40€, imeli smo dvosobni apartma, 2 odrasla in trije otroci. Za ostalo imate kontakt spodaj. Če sporočite mail, vam pošljem še slike.
Božena telefon : 00385 91 9118213
E-mail: marin.zunic@zd.t-com.hr
lp
Bili leta 2002, tako da so lahko medtem tudi kaj spremenili. Takrat je bil sam beton, umazana voda. Zgleda takole: morje, betonska plaža, cesta, naselje. In po tej cesti hudo veliko prometa, ker se iz zgornjih naselij vozijo na plažo oz. do morja. Sama vasica je po moji oceni dolga cca 2 km in na enem koncu je resda imela malo bolj položen dostop v morje (kamnit, neprivlačen), mogoče so to mislili kot plaža za otroke in so celo kaj porihtali.
V vasi je bila samo ena majhna trgovina, do Zadra pa tudi ni tako blizu. Skratka nobenega življenja in čeprav smo bili v I. vrsti ob morju, ne bi šla več. glede na doživeto in videno leta 2002 ti 100 % odsvetujem.
Živjo,
plaža je peščena, odlična za otroke. Morje je postopoma globoko, v vodi so na začetku kamenčki kot na obali, potem malo večji kamni. Moji otroci so imeli čevlje za v vodo, ker jih je “bodlo”.
Sence na plaži je malo oz. dreves skoraj ni. Nam je pa lastnik posodil velik senčnik (tak za lokale), ki smo ga imeli kar na plaži in ga bo tam tudi pustil čez poletje.
Med app in plažo je cesta, ki pa ni preveč prometna. Glavna cesta gre zgoraj po mestu, ta je samo obalna, čeprav je pa cesta. Moj najmlajši ima 4 leta in dva dni sva “trenirala” prehod čez cesto, potem jo je večkrat prečkal sam, ker je ravnina, se vidi dovolj daleč in tudi nihče ne vozi hitro. Je pa ob obali lepo urejena peš pot, ki vodi tudi do mesta Sv. Filip in Jakob in naprej do Biograda (4km). Cesta je na novo asfaltirana in je odlična za kolesarjenje ali rolanje (mi nismo vedeli in nismo ničesar imeli s seboj).
za vse ostalo, kar te še zanima- pošlji mail, pa ti z veseljem odgovorim in še kakšno slikco pošljem.
lp
M.
zDRAVO mg19a,
Hvala za informacijo. Ja, lepo bi prosila še za kakšno informacijo glede apartmaja in če so lastniki OK. In kakšna slikca ne bi bila odveč. Mi lahko pišeš na mail: helena.primoz@gmail.com.
Hvala in LP,
H
Forum je zaprt za komentiranje.