sv.filip jakov
Mi smo bili v Turanju, ampak čisto na koncu, tam, kjer se že skoraj začne Filip. Saj Turanj je bolj majhen, tako da ni panike. Od centra Turanja do centra Filipa je kakih 15 minut peš, se pravi da je vse boljna kupu. Trgovinice so oz. neki marketi, zelo blizu v Biogradu pa Mercator, Lidl in še nekaj jih je – samo nekaj minut do tja. Vodo smo imeli sicer s sabo, rekli pa so, da je pitna.
Ni za kej, če vas še kaj zanima, pa vprašajte.
Mogoče mi lahko priporočite kakšen apartma 🙂 ,seveda če ste bili zadovoljni. Trenutno imam “ogledana” dva v Turnju dva v Filipu in se nekak ne moremo odločt. V Filipu je sicer en 4 minute (kao) peš do plaže in je tudi cena občutno nižja kot pri tistem ki je 80 m do plaže, zato me zanima a je treba zlo v kakšn hrib lazit če si daleč od plaže? Kakor sem gledala na netu mi niti ne deluje da bi bli kakšni hudi klanci tam. Mogoče se pa motim.
V Turanju smo bili mi skoraj v zadnji vrsti apartmajev, ampak to si bil v parih minutah na plaži. Cena s klimo je bila 60 eur na dan za 4 osebe. Tukaj ni nekih klancev, v Filipu pa je malo bolj v hrib. Tudi plaže tam so bolj betonske, proti Turanju pa so peščene in normalen dostop do vode. So pa ob cestici, kar sploh ni moteče, bolj je to, da ni nobene sence.
Z apartmajem smo bili kar zadovoljni, no lahko bi bil malo bolj opremljen glede posode – samo tisto čisto osnovno, pa malo poštimano – pobeljeno in to.. Ne dajo glih neki veliko na to, se mi zdi.
Forum je zaprt za komentiranje.