Najdi forum

SUTIVAN Brač

Živjo, je že kdo bil tam? Hvala.

Ja mi smo letovali pred dvema letoma v Sutivanu. Zelo lep majhen kraj, imajo tržnico, dve trgovini, eno pekarno, pizzerijo in pa seveda en kup malih kafičev in restavracij… prijazni ljudje, plaža prodnata 150 m od apartmaja…super je bilo in še bomo šli…bili pa smo v apartmajih Novak.

Janiya, hvala lepa.
Midva pa greva v Zava apartmaje. In upam, da se bova lepo imela.
Hvala še enkrat. Lep pozdrav.

Živjo, tudi mi smo bili v Zava apartmajih. Lep dopust želim.

O hvala za lepe želje. Tudi vam vse lepo.

Tudi mi gremo letos v apartma Novak. Zanima me, kakšni so apartmaji, koliko je v njih posode, čistoča …

Prosim, če imaš kakšne fotografije.

Lp

Tudi mi gremo letos v apartma Novak, mi lahko kaj več opišeš kakšni so apartmaji, plaža!

Sutivan je luštno mestece. Ker ste oddaljeni od mesta, vam priporočam vsaj eno kolo, nam se je super obneslo. tudi sicer se da s kolesom marsikaj početi. Do Supetarja se da npr. družinsko kolesariti praktično po ravnem.
Očitno so apartmaji malo v breg, ker so od obale oddaljeni 250 m. Če bi našel točno lokacijo ali naslov, ti lahko povem, kakšna je najbližja plaža. Verjetno brez sence.
Vsekakor pa na Braču: izlet z avtom na Bol in kakšno popoldne po 14. uri pustinja Blaca (poglejte, do kdaj so vodeni ogledi). Park prirode nad Sutivanom je tudi čisto solidna popestritev (majhen živalski vrt z nekaj bolj ali manj domorodnimi živalmi; z malo truda smo z okoli 10 letnicami prišli do tja tudi s kolesom). Najvišji vrh jadranskih otokov Vidova gora.

Ta apartma je od centa Sutivana oddaljen 600 metrov. Ali je pot do obale strma?

Načeloma ne, je pa malo odvisno od smeri… Pa v centru se ne kopaš. Naj ti da lokacijo apartmaja na Google maps.

Tudi midva sva bila v apartmajih Zava. Brač je najlepši otok na Hrvaškem in v mestece Sutivan sva se enostavno zaljubila. Vsak najde svoj zalivček, sploh tam, kjer je vila Zava. Lastnik je tudi super, apartmaji tudi, skratka sami presežniki. Zagotovo bova še kdaj šla tja! Če boste na otoku več kot teden, si vzamite čas za ogled Bola (najbolje v zgodnjih jutranjih urah, čez dan je prevelika gužva), obvezno se zapeljite na Vidovo goro, če pa bo kak dan slab, si oglejte notranjost otoka. Skratka, na Braču je vse – od lenarjenja do aktivnih počitnic in Sutivan je za moje pojme najboljša izbira, če imaš rad majhna mesteca. Če pa želiš dogajanje, se zapelješ do bližnjega Supetarja. Super izbira! 🙂

Nalla, hvala! Lepo je bilo to prebrat. Se že veselim dopusta. 🙂

Sutivan je zakon 🙂

Zava so že lepi, samo preveč v hrib. Če sem na morju imam rad prvo ali drugo vrsto od morja, ne pa hribček.

Zava apartmaji so res malo v hrib ampak če pogledaš ceno najema in kaj za to ceno dobiš, se splača tudi kakšen meter več naredit do plaže 🙂 Apartmaji so čisti, urejeni, lastnik je full fajn, kolesa lahko vzameš (brez doplačila) kadar želiš. Klima je všeta v ceno. Uglavnem, priporočam.

Sutivan je pa itak full full lep!! Ravno prav veliko dalmatinsko mestece, plaže za otroke, čista voda.

Tist hribček pri +35 ni glih prijeten. Zato za podobno ceno v Sutivanu dobim tudi prvo in drugo vrsto od morja. Sutivan je pa zakon, čas se ustavil ene 20 let nazaj.

Tudi ti apartmaji so zelo v redu. Zava mi ni všeč, ker je preveč v klanec.

http://www.vila-magdalena.com
http://www.apartmani-nina-sutivan.com

Poglejte tuki http://www.sutivan-brac.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close