Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Sušimo zavese ;)

Sušimo zavese ;)

zavese

Šnelca.. a ti je dougcajt? Kk si?

Odgovor na objavo uporabnika
CrazY FroG ?, 25.02.2022 ob 18:38

Šnelca.. a ti je dougcajt? Kk si?

Ne mi ni dolgcajt, zakaj?

Ne vprašaj…bolijo svinjsko roke in hrbet…moreča prihodnost

Ti? Si preskakala danes vse lužice? 😉

Moreča prihodnost? Mja, včasih je zolažba, da nam jutr v osnovi ni zagotivljen. You never know.. bodi prisotna zdaj..

Sm gledala movie hiša gucci, pa tm trdijo, da je bolečina edino sredstvo s katerim se učimo/spreminjamo/rastemo..  kkrkol.

Ne nč nism skakala, danes sm besna in si poslužujem “trd” korak. ?

CrazY FroG ?, 25.02.2022 ob 18:51

Moreča prihodnost? Mja, včasih je zolažba, da nam jutr v osnovi ni zagotivljen. You never know.. bodi prisotna zdaj..

Sm gledala movie hiša gucci, pa tm trdijo, da je bolečina edino sredstvo s katerim se učimo/spreminjamo/rastemo..  kkrkol.

Ne nč nism skakala, danes sm besna in si poslužujem “trd” korak. ?

A viš Če bi trdno stopila v lužo bi druge pospricala 😉

Naj te čimprej mine. Mir je najbolje za človeka kar lahko ima, poleg zdravja seveda.

Krofke si snedla, al jih počasi? 🙂

Šnelca_783, 25.02.2022 ob 19:03

A viš Če bi trdno stopila v lužo bi druge pospricala 😉

Naj te čimprej mine. Mir je najbolje za človeka kar lahko ima, poleg zdravja seveda.

Krofke si snedla, al jih počasi? 🙂

Preobjedla sm se jih že?? a ti jih si si prvoščla kakšnga?

ZAkaj si jezna.

A ketonal kremo imas za bolecine.

CrazY FroG ?, 25.02.2022 ob 19:06

Preobjedla sm se jih že?? a ti jih si si prvoščla kakšnga?

Sem ja, letos vsak dan enega, včeraj in danes. Kar ni v navadi tako zaporedoma.

Buio, 25.02.2022 ob 19:07

ZAkaj si jezna.

A ketonal kremo imas za bolecine.

Imam od julija pri teh letih stenozo v vratu in bolečine po živcih, c5 do cz segajo v bicepse in to boli kot sto mater, trga notri, Roke težke kot bi imel gor tono železa, komaj jih dvignem gor. Nič mi niso dasli, pustili so me kar tako. To diagnozo imajo 70 letniki, ne pa jst. Zmotili so se :))

Vratna hrbtenica potem nagaja od glave vse do prsta na stopalo, da o išijasu ne govorim če dlje stojim oz na sprehodu.

Če torbico nosim na ramenu ali vrečke iz trgovine sem takoj fertik, bolečine. Če z metlico stepam kaj za pecivo, mi gredo solze od bolečin.

Te bolečine bi primerjala z močnim zobobolom, pulpitisom  – do živca.

Šnelca_783, 25.02.2022 ob 19:18

Imam od julija pri teh letih stenozo v vratu in bolečine po živcih, c5 do cz segajo v bicepse in to boli kot sto mater, trga notri, Roke težke kot bi imel gor tono železa, komaj jih dvignem gor. Nič mi niso dasli, pustili so me kar tako. To diagnozo imajo 70 letniki, ne pa jst. Zmotili so se :))

Vratna hrbtenica potem nagaja od glave vse do prsta na stopalo, da o išijasu ne govorim če dlje stojim oz na sprehodu.

Če torbico nosim na ramenu ali vrečke iz trgovine sem takoj fertik, bolečine. Če z metlico stepam kaj za pecivo, mi gredo solze od bolečin.

Te bolečine bi primerjala z močnim zobobolom, pulpitisom  – do živca.

Šnelca, a si poskusla s kakšno akupunkturo lajšat bolečino? Men je full pomagala pri bolečini vratu(prerezana mišica), tinitusu(posledica posledic) in ravnotežju.. ?

Jezna.. ker sm lh ? nekdo nm je hišnega ljubljenčka bincnu.. pol pa se ti to smili in košta tud.  Upamo, da se zvleče?

CrazY FroG ?, 25.02.2022 ob 19:24

Šnelca, a si poskusla s kakšno akupunkturo lajšat bolečino? Men je full pomagala pri bolečini vratu(prerezana mišica), tinitusu(posledica posledic) in ravnotežju.. ?

Jezna.. ker sm lh ? nekdo nm je hišnega ljubljenčka bincnu.. pol pa se ti to smili in košta tud.  Upamo, da se zvleče?

Kaj je bilo s tvojim vratom, pretrgana al prerezana, kako to, kaj pa je bilo?????

Ne nisem. Samo fizioterapijo, ki mi je krajsi cas pomagala. Ma ne morem bit prikljucena pri njih 365 dni. Nimam takih privilegijev.?

Stenoza ni ozdravljiva, samo napreduje. Lahko te dihalno zadusi, lahko ohromis odvisno kako je s pozicijo vretenc in kako orbitirajo v likvorski prostor.

Jst nam foraminalno stenozo, po zivcevju. Zato boli kot hudic. Pravijo da je usesna bolecina najvisja, ma meni se ti zda veliko hujsa in grda.

Kaj se je pa zgodilo hisnemu ljubljencku, bo vse ok??

Jebemtiš, ti tudi nisi pod srečno zvijezdo rojena.

momčilo, 25.02.2022 ob 20:19

Jebemtiš, ti tudi nisi pod srečno zvijezdo rojena.

Ne. Vidim samo zvezde od bolecin.

Nekdo mi je ukradel sreco. ? Le kdo, da ga najdem…??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close