Najdi forum

supetar

Zivio!

Ali je bil kdo letos na Bracu (supetar) v hotelu kaktus?
Kaksen je hotel, hrana, plaza, …

Hvala vsem za prijaznost in odgovore!

Ksenia

Mi smo bili že kar nekaj let nazaj. Meni je bilo tam vse všeč, od hrane, sobe in plaže. Plaža je betonska do nje pa vodijo stopnice.

Sodelavka se je včeraj vrnila od tam. Bili so preko Relaxa-all inclusive. Sobe imajo novo pohištvo, kopalnice so stare. Hrane ogromno ves dan in dobra hrana. Plaža drobni kamenčki, blizu. Bazeni super. Pravi pa, da so tisti hoteli zraven Kaktusa popolnoma prenovljeni-Olea in Salvia al nekako tako.

Skratka bila je zadovoljna in triletnik tudi.

Mi smo se vrnili pred kratkim in nam je Supetar ostal v lepem spominu. Bili smo preko Globtura v depandansah-čisto na novo prenovljeno. Od kaktusa oddaljeno cca 200 m. Plaža je super, bazen naš je bil tudi v redu, mesto blizu po vrhu vsega pa se nam je zdel najbolj čist kraj v Dalmaciji.

Bili smo že marsikje, vendar tako lepo še nikjer. ŠE SE BOMO VRAČALI, ZATO PRIPOROČAMO!

Koliko stane trajekt in iz katerega mesta se gre na Brač

Na Brač se gre ponavadi iz Splita. Trajekt vozi okoli ene ure. Cena … pred leti je bila za avto in 2 osebi okoli 120 kun. Pristane pa v Supetru.

Tudi mi odhajamo 15.8.2004 v Supertar preko Globtourja. Zanima me, kako je poskrbljeno za zabavo za otroke (3 in 6 let) – kakšni avtomobilčki, vrtiljaki in podobno.
Lp, Mojca

Ali ste bili mogoce v Suite hotelu Mediteran?Zanima me ,ce je okolica primerna za rolanje?
Kako je pa kaj z prijaznostjo domacinov? Hvala in lp

Ali je kaj gužve v tem hotelskem naselju? Hvala in lp

Zivio Solzica!

Ali kaj ves ali je bilo v blizini kaj muzike, da bi se dalo kaj plesat?
je mogoce v hotelu kaj glasbe zvecer?

ksenia

MI SMO LETOS LETOVALI V TEM HOTELU.HOTEL JE SUPER TUDI PLAŽA,LE,DA JE FUL GUŽVA,NAM JE BILA V REDU TUDI HRANA,RESTAVRACIJA PA NE.
ZA OTROKE JE POSKRBLJENO V MINI KLUBU, MENI SE JE ANIMACIJA ZDELA V REDU, ZVEČER PA JE PAR STO METROV OD HOTELA ZABAVIŠČNI PARK (KOT V STARIH ČASIH-RINGLŠPILI). PRI BAZENU, KI JE TIK OB PLAŽI PA SO GUGALNICE,LESENA IGRALA ,TOBOGAN. MENI SE JE ZDELO KAR PRIJETNO.

Midva sva bila tudi letos na Braču, ampak na Bolu. Bilo je zares super, super. Okolica je zelo čista, ljudje zares prijazni, ustrežljivi… Plaža…sanje. Res vse ok. Tudi midva se bova še vračala.

Ali lahko poveš, kje sta bila – hotel, apartma….ali je plaža primerna za otroka 3- leta

Bila sva v apartmaju… Ja, na Bolu je več plaž, za otroke je zelo primerna plaža pri samostanu. Zares je super, mirna…

Letos so bile cene:
avto: 106 kun
odrasli: 23 kun
otroci: polovična cena za odrasle – s tem, da nam letos že drugič na kopnem za otroka niso računali (pojma nimam zakaj), iz Supetara na kopno pa so. Kdo bi jih razumel :))
Prijeten dopust vam želim.
z.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close