supetar brač
Lepo pozdravljeni!
Letos bova z mozem prezivela dopust na Braču v hotelu Kaktus (supetar) Tja se bomo odpravili skupaj z se eno druzino.
Zanima me, ce je kdo ze bil na Bracu (supetar) in v tem hotelu. Kaksen je hotel, plaza, …, ali je kje v blizini kaksna zabava?
Zanima me tudi, ce je mozno iti se kje drugje na trajekt kot v Splitu?
Najlepsa hvala za informacije.
Ksenija
Najbližje je v Splitu (lahko greša pa tudi iz Rijeke, ane). Veliko Splitčanov ima v Supetarju vikendice, ker je to najbližje. Ampak plaža je obrnjenja v smeri Splita, kar meni ni všeč. Sonce ti sveti v hrbet, če razumeš. Med hotelom in plažo je borov gozd, zadostna senca. Ampak ti borovci na plaži kmalu popoldne naredijo senco. Plaža je zelo dolga, peščena. Ampak pesek zelo pika, težko hodiš bos. Povsem nasprotno kot na drugi strani otoka, kjer na zlatnem ratu lahko.
O hotelu ti ne bom govorila ker sem bila tam pred 5 ali 6 leti, pa tudi nad Hrvaško sem tako razočarana, da bom raje tiho. Od hotela do rive Supetarja je več kot 20 min za peš. Še sreča, da boste imeli avto in boste lahko raziskali cel otok.
Ja meni se tudi zdi da je od hotela do rive 10 min in ne 20!!Tam je tudi ulica kjer je kar nekaj diskotek!Plaza pri hotelu kaktus je betonska/kamencki, ampak na koncu zaliva je v vodi mivka, tako da je primerno za otroke… Na Bolu ni preveč za mlajše, kr je zelo malo gozda in se tam je taksna guzva da se takoj zgubis, je pa za mlade, saj je veliko diskotek-odvisno tudi od termina!Po otoku pa je se kr nekaj drugih lepih plaz!
Jazu sem bila pred leti v tem hotelu in moram rečt, da se mi je kar dopadlo. Ni nevem kako razkošje je pa čisto. Še najbolj všeč pa mi je bila hrana bilo jo je v izobilju pa še samopostrežni meniji so bili. Ne vem kako je sedaj tam.
Ja pa fajn je to ker je v vodi mivka pa manj folka je kot na bolu. Aja veš kaj me je pa ful motilo? To, da je zraven plaže pokopališče :))))))))))
lp
Lunaa
Bili smo v Supetaru lani. Sicer ne v Kaktusu, ampak v Velarisu (nekdanje naselje Pliva). Glede na to, da je od centra mesta oddaljeno še bolj kot Kaktus, smo mi tam hodili ene 15 minut. Lara, a je vas na poti ustavil trampolin, da ste potrebovali 20 minut :)). Tam je bila ponavadi takšna gužva, da smo najprej kupili karto, se šli sprehajat in čez pol ure prišli nazaj skakat. Poleg so bili še fliperji, en vlakec za otroke , tisti avtomobilički, v katere daš žeton, pa se guncajo. Pa terase z živo glasbo so na rivi. A ja, pa letni kino. Za mlade bi bil najbrž bolj dolgčas, zato pa je tam veliko družin z majhnimi otroki, ki jim že trampolin pa kepica sladoleda pomeni doživetje. :))
V glavnem mi gremo letos spet tja. Še zdaj se mi spi, ko se spomnim kako sem prvi dan kinkala na plaži in z enim očesom spremljala otroka (ki je seveda po poti spal :)) in bil poln energije.
Uživajte!
z.
Forum je zaprt za komentiranje.