Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Superge

Superge

Katere superge so vam res komot, za asfalt?

Sem kupila pred kratkim 3 pare Mizuno in asics s comfort foam. Bile so 180eur, pa niso vredne denarja.

Pa so eno figo komot.

Tako da grem v naravo hodit, pa so se vedno pretrde.

Bi rada da so bolj anatomske. Ne pa da je podplat kot zabetoniran stiropor ki se ne prilagodi hoji.

Ce kdo svetuje tocno znamko z oznako, bi bila hvalezna.

Hci ima moznost danes in jutri mi skocit v trgovino po superge, ker ji neg test velja 48 ur.

Hvala!

Materialistka kar devi za superge 180eur in se zmrduj. Koza

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7762, 21.09.2021 ob 12:28

Materialistka kar devi za superge 180eur in se zmrduj. Koza

Superge so pomembne, kot gume na avtu.

Ja koza gleda na obrabo nog in hrbtenice.

Koza mora vsak dan veliko hodit.

Nimas superg, ker ne hodis. Samo doma sedis, lenoba.?

Nike 270!  priporočilo nevrokirurga po op. vratne hrbtenice.

Moj glas za Skechers.

NC, 21.09.2021 ob 12:48

Nike 270!  priporočilo nevrokirurga po op. vratne hrbtenice.

Hvala. Zakaj pa ti je ravno te priporocal? Ali je se kaj ob tem komentiral?

Ali so notri mehke oz udobne in med hojo da lepo cutis prsti peta oz obratno prenos in oprijem?

Snelca, butalka necepljena, nimas za zemljo, kaj sele 180 evrov za superge…ha ha.  A danes te pa nic ne boli.?  Izkoristi pct in pojdi se k psihiatru na en posvet. Srecno

Šnelca_783, 21.09.2021 ob 12:35

Superge so pomembne, kot gume na avtu.

Ja koza gleda na obrabo nog in hrbtenice.

Koza mora vsak dan veliko hodit.

Nimas superg, ker ne hodis. Samo doma sedis, lenoba.?

Leta nazaj sem v Eurospinu kupila ene superge za par €€, sedle so mi kot ulite, mehke, lahke, udobne, ni da ni, takih superg nikjer vec nisem dobila!

Nazadnje, spomladi, sem kupila ene malo kao polvisoke Skechers superge, niso za poleti, so pa zdaj za jesen, mehke, udobne, odlicne, 60€.

Cena ne igra nobene vloge, to moras probat, poskusit, preverit kako se tvoje stopalo, noge in ti pocutite,ne pa marka in cena.

Nehaj gledat na znamke pa poglej, kateri izgledajo udobni pa pol jih probaj a ne.

stuff, 21.09.2021 ob 14:23

Nehaj gledat na znamke pa poglej, kateri izgledajo udobni pa pol jih probaj a ne.

Imas prav. Tako sem delala pred leti. Sem z roko pretipala notranjost in ce so bili ok kupila, zelo zadovoljna sem bila z udobnimi Mizuno.

Zdaj pa se rada cim manj zadrzujem po trgovinah v notranjosti in s to masko gor. Sem sla gledat Mizuno in probat, prav so me razocarali.

Potem vprasam se tam. Samo moj pojem udobno in kaj si prodajalka razlaga je velika razlika. In potem mi kaze zame extra trde superge.

Zgrazam se. A tej ko delajo superge ne pomislijo na stopala, kolena, hrbtenico…itd. Ne, samo da so superge kricece barve jim je bolj pomembno.

* pretipala z roko in potem se obula, ce so bili ok kupila

cena ni merilo, 21.09.2021 ob 13:35

Leta nazaj sem v Eurospinu kupila ene superge za par €€, sedle so mi kot ulite, mehke, lahke, udobne, ni da ni, takih superg nikjer vec nisem dobila!

Nazadnje, spomladi, sem kupila ene malo kao polvisoke Skechers superge, niso za poleti, so pa zdaj za jesen, mehke, udobne, odlicne, 60€.

Cena ne igra nobene vloge, to moras probat, poskusit, preverit kako se tvoje stopalo, noge in ti pocutite,ne pa marka in cena.

Hvala za predlagano znamko.

To je isto kot pri gumah za avto. Ne maram trdih gum, ne zlizanih, bog ne daj.

Meni so bile vsecne Uniroyal pnevmatika, pred leti. In od takrat jih imam. Za dezeven dan in mokro cestisce so mehke in se prilagajajo.

Da mi kdo omeni Savine gume, mi gredo lasi pokonci. Na mokrem prej letis s ceste.

Zato rabim superge da bom delala xy zxx korakov.

Danes nekaj zj, nekaj zdaj sprehoda

20210921-185919

20210921-185735

O moji 15km dnevni hoji lahko glede na moje bolezni nekaj mesecev sanjam. O zalujem vsakic na sprehodu. Pogresam to pa ja teh 15km

Haha, to morš kupt te walkmaxx al kaj do že… Se lh kipneš naprej in nazaj??

Mn so fajn drugač  adidas in pa slazenger?. Hodi bosa bo super??

CrazY FroG ?, 21.09.2021 ob 19:18

Haha, to morš kupt te walkmaxx al kaj do že… Se lh kipneš naprej in nazaj??

Mn so fajn drugač  adidas in pa slazenger?. Hodi bosa bo super??

Kaj?

A ti bi se kozo zdrla dol??

Ni sans bosa.

Me je mama kot malo silila da pred teraso hodim bosa po drobnih kamenckih in ji prijemam s prvima dvema prstoma. Uh, ma je bila hudobna za moje pojme, ceprav so bile to iz njenega pogleda vaje za ploska stopala. Nisem marala.

Aja ce bi sla bosa 5m po mehki travi se. 15km ni sans,…

Da mi kdo rece da moram kot zabica pokrceno skakat 15km, meni noge odpadejo.???

In ja, se pozna odkar je ta stenoza. Da ko je telo utrujeno, zvecer komaj se preoblecem, dvignem roke so tezke. Ufff. Nimam potrpljenja s tem. Po daljsem sprehodu isto. Okornost. V sebi jokam in se ne bom potolazila, se dobro poznam.?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close