Super hotel v Istri
tebi niso vsi otroci wow in waw, tudi ti in tvoji otroci potlej niste bili komu – samo domišljate si,da vi ste pa bili wow in waw… kako pomenljivo, kako hitro pozabijo ljudje v katerih čevljih so hodili…
za tvoje principe vzgoje in prepričanja ste bili vzgojeni in nemoteči, za koga drugega pa pač zagotovo ne…
tisto zgoraj pa očitno tako motijo otroci tudi na plaži… kako hitro pozabite, da se niste vi sami rodili v odraslo obdobje in kaj vse ste lahko prav sami počeli – prav enako kot vsi današnji otroci – pa vam gre to vse na živce… malo se zamislite nad tem, kako hitro dobite amnezijo spomina in pomanjkanje lastne samokritike
[/quote]
Pa a si ti motena, al kaj?
Če nekdo želi za tri dni s partnerjem v mirno okolje brez otroškega dzumbusa pa kar ne mara otrok? Kakšna primitivna sklepanja.
[/quote]
Izraz motenosti si najbrz mislila zase, saj avtorica nikjer ne sprasuje po hotelu, kjer so otroci prepovedani…
To famo o motecih otrocih povod je napeljala naslednja enav pistu, kjer vse kar pise posebej izpostavi zraven, kak so ji moteci otroci
Okolica ravno ni ne vem kaj, no. Če hočeš do mesta, se kar nahodiš po enem polju 🙂
[/quote]
Se vodi na slikah tudi okolica on zgleda odlicno… saj ti ni treba it tja bo za nas ostalo vec placa 🙂
[/quote]
He he, bi ti pasalo 😛
Jaz že ohoho let hodim tja, ko se ti verjetno še rodila nisi :-))
Jaz ne potrebujem slik, da bi ocenjevala okolico, vsako leto jo v živo ocenjujem dobra dva meseca. tudi zdaj. Saj ne rečem, okrog hotela je vse ok ampak moraš ostati v hotelu ali pa capljati samo okrog in okrog njega. Če hočeš v mestu, se moraš pa sprehoditi čez malo divjine he he.
Drugače pa kar pridi, si dobrodošla, ne bo zmanjkalo prostora, ne zate, ne zame 🙂
Se vodi na slikah tudi okolica on zgleda odlicno… saj ti ni treba it tja bo za nas ostalo vec placa 🙂
[/quote]
He he, bi ti pasalo 😛
Jaz že ohoho let hodim tja, ko se ti verjetno še rodila nisi :-))
Jaz ne potrebujem slik, da bi ocenjevala okolico, vsako leto jo v živo ocenjujem dobra dva meseca. tudi zdaj. Saj ne rečem, okrog hotela je vse ok ampak moraš ostati v hotelu ali pa capljati samo okrog in okrog njega. Če hočeš v mestu, se moraš pa sprehoditi čez malo divjine he he.
Drugače pa kar pridi, si dobrodošla, ne bo zmanjkalo prostora, ne zate, ne zame 🙂
[/quote]
Pise, da je urejena pes pot do mesta cca 10 min hoje… meni je to super, da hotel ni v mestu , ampak malo ven z urejeno okolico kot je tu in se ob morju, hkrati je pa tudi zelo nlizi kesta, da si lahko peske tam…
Spet svinjate po temi, kjer avtorica govori o hotelih in dopustu, vi pa lajnate o frocih …..
Avtorica, vsi omenjeni hoteli izgledajo lepi, vendar so tudi kar precej dragi…. verjetno je pomemben tudi denar. Poskusi najti kaj preko 1nadan, kuponko ali Megabon, se včasih najde kaj dobrega. Tudi nekaj lepih hotelov je v ponudbi.
Lepo preživi dopust…
Hvala za lepe želje in vse predloge. Resda so malo dražje variante, ampak nekaj hotelov je glede vsega drugega to, kar sem iskala. Malo bom še pobrskala, da se čimbolje odločim, nikakor pa ni odveč še kakšna ideja.
Mali Lošinj – pravijo, da je poleti tam velika gneča. Se sedaj počasi umirja tudi tam? Ker me že več let vleče tja, pa mi skoraj vsak drugi reče, da gre poleti na ta otok … In, da se kdo ne upikne še v to – VEM, da to ni Istra. 😉
Hotel Diamant v zalivu Brulo, Poreč. Večkrat smo že bili tam, je izredno prijetno, osebje je prijazno, hrana odlična. Odkar so ga prenovili, je sploh super. Cene so sicer zvišali, ampak če bosta šla v posezoni, bo gotovo bolj ugodno. Tudi zunanji bazen imajo.
Poglej si tukaj:
http://www.valamar.com/si/hoteli-porec/valamar-diamant-hotel?geo=si&faza=DrivesSales&promo=&campaigntype=BrandSearch&network=g&gclid=EAIaIQobChMIrePK3dDn1QIVizLTCh0sWgmKEAAYASAAEgItBPD_BwE
In zakaj ti je odgovor na tem forumu “iz prve roke”, ocene na bookingu pa ne? Jaz se na tiste ocene popolnoma zanesem in še zmeraj so bili hoteli oziroma apartmaji v skladu s temi ocenami in mojimi pričakovanji. Meni so ocene na bookingu precej bolj merodajne, saj vem, da za njimi stojijo konkretni ljudje, ki so dejansko bili v tem hotelu.
Na tripadvisor lahko napiše oceno kdorkoli, ki se registrira, sploh ni nujno, da je bival v določenem hotelu. Sem enkrat gledala eno oddajo po TV, kako se gre marsikdo preko tripadvisorja tudi malce sovražne propagande s slabimi ocenami ali s komentarji umetno dviguje oceno.
Na bookingu se mi zdijo ocene bolj merodajne, saj jih lahko podajo samo tisti, ki so v hotelu res bivali.
Super, sicer pohvalno, da je tak koncept, samo adult friendly resorti in hoteli, kot so family friendly drugod, ampak: ti pa tudi drugače ne maraš otrok, a ne?Jih verjetno nimaš, z razlogom in načrtno. Al pa narava ni dala.
Avtorica, jaz priporočam resort Novi Spa hotels & resort, Novi Vinodolski:
https://www.google.si/search?q=spa+hotel+and+resort+novi+vinodolski&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwijvfqvyOXVAhWjBZoKHRg4AQoQ_AUICigB&biw=1440&bih=839
[/quote]
To, da ti gre na živce, ko se ti tuji otroci v hotelski restavraciji motovilijo pod nogami, se derejo na plaži, cvilijo v sosednji sobi … nima čisto nobene zveze z ljubeznijo do otrok. Imam par prijateljic, ki imajo otroke, zdaj tudi že vnuke in jih imajo zelo rade, jih kdaj tudi čuvajo in take stvari, ampak na dopustu si pa želijo mir in jih otroški živ-žav moti.
Ampak eni tega očitno niste zmožni zastopit.
Forum je zaprt za komentiranje.