Najdi forum

SUNNY

Zanima me, če z depilacijo- voskanjem, puljenjem s pinceto in silkepilom, resnično rečiš dlake, ali zaradi let in norih hormonov te nadloge vedno več. Sama si dlacic po obrazu redno pulim, pa se mi zdi okay, da je redkeje, ampak bolj smesno rastejo… ALI JIH BOM KDAJ ZATRLA??? Ali se da sploh kaj naredit, pa da ni tako zelo drago??? enako sprašujem tudi za obrvi, ali jih kdaj mine rast?? Zanima me, ali je kaj hormonsko narobe z mano, zakaj nas je toliko žensk kosmatih (sama še nisem tako zelo, je pa moteče), ali postajamo moški???? ali se dobi kakšne tablete za manj poraščenosti??

Mislim, da bi bilo super, če bi razvili tabletko, po kateriučinkiimele ženske nič dlak, lepo kožo in velike joške… oh to bi bilo že preveč popolno a ne

hvala že v naprej za upam da optimističen odgovor :))))

Pri depilaciji dalko izpulimo s korenino, kar pomeni, če to počnemo zelo pogosto in dlje časa, se korenina počasi uničuje oz. je vedno maj močna. Zato nekatere dlake ne izrastejo več. Da bi se dlak rešila za vedno bi se morala odločiti za lasersko odstranitev dlak. Vendar tudi to ni čisto 100%, kajti laser uniči samo temne dlake, ampak koža mora biti pa čim bolj svetla ( skoraj bela).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close