Najdi forum

Imam nenavaden problem. V wordovih dokumentih in pri pisanju emailov slovenske crke normalno delujejo, tukaj v forumih pa mi namesto sumnikov ratajo tile znaki: a
~~a~~ A ve kdo zakaj in kje se to odpravi? Imam pa Logitechovo wireless tipkovnico, ce ima to kako vezo.

Hvala.

Načeloma te najbrž moti samo nastavitev tipkovnice – kar poglej v nadzorni ploščici, kaj imaš nastavljeno pod Regional settings (Področne in jezikovne možnosti) če imaš povsod obkljukano slovenščino, pa tam ko imaš definirano tipkovnico imaš najbrž Slovenščino in Angleščino – ti kar odstrani
angleško tipkovnico pa bo mir 4 ever.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Klemenxx hvala za odgovor. Sem izbrisala US, slovenski je nastavljen kot difolt. Sem ~e mislila da bo zdaj o.k. Pa se vedno ne dela.
~aa~
mam windovse 2000, kljukic pri jezikih nisem nasla v keyboard/control panel. Kaj pa ce je trba kje pri internetu kaj nastavit? V Wordu mi slo tipke delajo. Se kaksna ideja? 1000x hvala

Še pod View(Pogled) – Encoding(kodiranje) poglej. Najprej poskusi z Autoselect, potem pa še z centralnoevropskim.

hvala za nasvet, pa tudi to ne pomaga. Probala in autoselect, CE pa je ze bil nastavljen.
a~~~~~ Sumniki ne delajo nikjer na internetu ne google, ne najdi. si.. nikjer le v mailu in wordu delajo
se kaksna ideja kaj naj poskusim?

evo imam doma isti problem…kar naenkrat se mi je pojavil…pojma nimam zakaj se mi je to pojavilo, na ircu delajo šumniki, na emailu tud…ravno zdaj sem se spomnil, da moram probat še z Mozillo, ker v nastavitvah imam vse prav

Da ni kaksen neduhovit virus na delu! Ce kdo kaj pogrunta, prosim naj javi.

pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close