Najdi forum

sumniki – ponovno

V explorerju mi ne pise sumnikov. Kaj in kje sem stvar skustrala? Prej je lepo delalo, sedaj pa…poden. Kodiranje imam nastimano na srednjeevropsko (ISO), kaj moram se postimat?
Opera mi pise vse- sam ne mi prosm odgovort, naj pac opero uporabljam- IE mi je bolj domac.
LP

Aja, pozabila sem omenit, da so na naslovih forumov in v ostalih postih vidni sumniki, le pisat jih ne morem. Na nadzorni plosci imam tudi vse na slovenscino (drugace tudi v operi ne bi delalo).
Ali kdo ve, kaj je narobe?

Pozabla si še tudi oment, katere windowse sploh imaš.

Ja, povej še če ti tudi v wordu in ostalih programih ne piše šumnikov…
Pa kaj ti napiše, če stisneč tipko z?

Mogoče si si samo tipkovnico preklopila na kako tujo (angleško, nemško)…

Imam XP, v wordu in ostalih programih dela, evo, zdele sem na Operi:
šššššššš, čččččččč žžžžžžžžž, tam, k je z je z, y je tud y, tud prejšnji teden je vse še delalo v explorerju…pol pa…nekaj sem zamučkala

Res nobeden ima idej?

Ideje že so, ampak… 🙂

Čudno tole, načeloma v Internet Exploiterju ni nič takega za štimat, tko da če ti dela drugje v polknih, bi moralo tud tukaj. Kaj točno se je pofedlalo ti ne znam povedat, mogoče poskusi s kakim system restore ali ponovno instalacijo internet exploiterja.

Tako kot je napisal hmmm .. system restore, če bo šlo.

Drugače pa ne vem zakaj pol ljudi na tem forumu nekaj eksperimentira s svojimi računalniki potem pa ko si zj…jo zadevo, sprašujejo kaj so si naredili in kako naj to popravijo. Ponavadi ne povejo niti kateri sistem imajo, kaj šele da bi malce natančneje opisali simptome, …

Še pameten nasveta: Če računalnik dela pusti pri miru in samo uporabljaj. Zelo mala verjetnost je, da ga bo navaden uporabnik s posegi pripravil do boljšega delovanja.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close