summer job-i’m bored
Kakoooooooooo je bilo danes tečno na počitniškem delu, prvi dan je bil, na srečo še samo 2 tedna. 8 ur nedela in še plačana bom za to. Rajši bi bila čist zmučena iz zgarana od dela (fizično), sem pa od sedenja in gledanja na uro čist hin. Dve študentki sva v pisarni z rednimi zaposlenimi, pa skoz jamrajo, da imajo tolk dela, zraven pa naju privoščljivo gledajo, ko se dolgočasiva, ker vejo, da je to še bolj tečno. Rajš bi imela sodelvce, so bolj za pogovor in niso tolk hinavski. Ah, čuden dan je…
redko katera služba je, kjer bi vse štimalo, da bi ti blo delo všeč, kolektiv dober, sam to nimaš kaj
pa dejta se s z drugo študentko pogovarjat, ker dolgcajt pa res ubija, boš pa vsaj imela denarce, da boš lahko zapravljala!
tudi križanke so dobra opcija, ali kaka knjiga, zdaj ko veš, da na “delu” nimaš kaj za delat
LP
Saj to je problem, da te ženske kar neki sikajo, če vklopim net, se pogovarjam s sotrpinko ali pošiljam smse. Drugače bi si definitivno prinesla kakšno knjigo ali revijo. Ko pa rečem, da nimam kaj za početi, pa zopet sikajo, da če bova slučajno kaj narobe naredili, bodo one krive (ker gre za dokumente in izvide pacientov, imajo pa tele ženske nižjo izobrazbo od naju).
Sicer pa bom ta dva tedna že nekako zdržala v dolgčasu in pod nadzorom teh tečnob; zdaj komaj vem, kako je lahko služba tečna, ker sem se vedno veselila svojega študija in bodočega poklica. Resnično upam, da se bodo moja pričakovanja izpolnila.
Forum je zaprt za komentiranje.