Najdi forum

sumljiva telefonska

Hvala za obrazložitev. Tudi mene so klicarili celo noč in mi kradli spanec.
So pa profesionalni ni kaj…..lahko bi nam vsem poslali SMS z opravičilom (jebi ga…se zgodi).

Pa glede site talk pravljice (najbolj se jih zabije z vprašanjem: “Pa delnice site talk kotirajo na borzi” >>> seveda zamenjajo temo in začnejo prodajati še bolj butaste zgodbice ;))
>> Jim ne zamerim saj je očitno da na te fore padeje samo nerazgladani tako kot na vse variante mrežnega marketinga 😉

hvala za odgovore…kajti mene in mojega fanta so tudi klicali… medtem ko so njega včeraj so mene danes zjutraj ob 5 kar trikrat zaporedoma….
vseeno se mi zdi to malo čudno… le kje bi lahko dobil najine tel…razumem od enega ampak od obeh????
no ja upam da bo tega sedaj konec!!!

jaz sem se lepo javil in pustil da jim je cele 2 ure porabljalo impulze – jih bo vsaj izučilo

Kateri klicni center je to? Naj se javno opravičijo,ker večina še vedno ne ve kaj je blo..!!!!

HAHA, in ravno ko je mene in punco klicala ta številka, sem se odločil malo poguglat in naletel na ta forum… isto se je zgodilo nama obema, stem da sem se javil, nek moški glas pa je govoril : ” no in kako,….. nič te ni okoli, le glej da boš danes v Cirkusu (Ljubljanski diskač),… ” saj si predstavljate, takoj so se mi pred oči prikazali filmski prizori “pridi ob 8h tam pa tam, s kovčkom” XD ko pa so klicali punco je bila tišina 😀

res bi, pa čeprav na Veliki petek, ostal v LJ in odšel v Cirkusa, nekoga z istim glasom bi že našel, pa se pomenil o njihovih “kvazi tehnikih” XD

sedaj sem poklical na tehnični servis, povedal o problemu, tam pa : “aha, no hvala za informacijo”…. pa vidim, da se to ne dogaja le en ali dva dni, ampak že nekaj mesecev… loosers XD

no prav zanimivo je, da sem se lih za to številko odločla mal pogooglat kdo je to. in ja… presenečenje 🙂
no tudi mene so klical, in ko berem tale forum me je kr enmal groza. javla sm se, in je bila tišina, nazaj pač ne mislim klicat.

no upam da se čim prej razrešl oz. da se najde ta budala 😉
Lp

Tut mene pa moje prjatlce je klicala točnu tale številka…pa sem se javla in je bla mondialova agencija, ker smo potovale z njo v preteklosti, pa jih je zanimalu če bi šle še letos z njimi…

Danes sem se javila ob dveh zjutraj in sem slišala neke grozljive zvoke, nekakšen hreščeč glas. Večkrat sem ponovila halo kdo je, pa še vedno ni bilo odziva. Ob treh sem ponovno dobila tak klic in se vsa jezna ker so me ponovno zbudili javila zopet je bil nek hreščeč zvok in ko sem vprašala kdo je sta se slišali samo dve besedi: sedem dni. Nevem ali naj pokličem policijo ali ne, zelo me skrbi. Pomagajte nevem kaj naj storim!

Tudi mene ta številka velikokrat pokliče parkrat sem se javila in na drugi strani slišala le šumenje. Nevem kaj naj naredim, da me neha klicati.

mene pa zanima, če kdo ve od kod je št., ki se začne z 042…, enkrat smo je javli in je neke v čudnem jeziku govoril, od takrat kliče cirka 2 krat na dan skoraj vsaki dan

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close