Najdi forum

sumljiva telefonska

mene je ta številka že 2x danes klicala pa se nisem oglasla ker nisem slišala, ko pa kličem nazaj je pa kao zasedeno. kaj se dogaja??

Več nas je takih, ki nas je ta številka klicala. Malo čudno vse skupaj…

po moje ni klicanje za kakšno zavarovanje ali kaj podobnega, ker mene je klicala nekaj minut čez 20 in okrog 23h… takrat pa ponavadi ne kličejo..

0:36 spet prejela klic.. Ni mi jasno kko lahko ta ista številka kliče mene in sestro istočasno

Tole meji pa že na kakšno zaroto…
Dobila sem ta tel. klic včeraj popoldne 2× (se nisem uspela pravočasno javit), včeraj zvečer ob pol devetih, danes ponoči 2× (ob 0.34 in 3.14) ter sedaj zjutraj ob 6.20. Na drugi strani tišina, razen sedaj zjutraj, ko so mi spustili glasbo. Zraven se je slišal šum, kot da bi bil veter v slušalko…
Prav bedno!

tudi jas sem prejela klic vceraj okrog 2o-21 in danes dva klica ob pol4 zjutraj ter enega ob 6 zjutraj, vendar se nisem oglasila!

Evo, mene je ponoči spet 2x klicala- ob 5.08 in 2.33.
Kaj se dogaja?
Pokličemo na svoje operaterje, če se da kaj narediti al pa na Telekom??

Tudi mojo hčer je včeraj zvečer in ponoči klicala ta številka. Danes sem poklicala na 1188 in so povedali, da je operatek De.tel, lastnik telefonske št. pa ni objavljen. Ko kličem nazaj ni dosegljiva….

Tudi mene je ta številka klicala, včeraj čez dan 3-krat, zvečer, nato pa še 3-krat ob 1:00h, 03:00h in nekaj čez 4:00 zjutraj. Iz omenjene številke so skoraj istočasno klicali tudi mojega fanta na njegov GSM.

Maja

Tudi mene je včeraj 1x, mojega fanta pa 3x klicala ta številka. tudi okoli 23h in enkrat ponoči.

Naju s punco je tudi ta telefonska klicala in to štirikrat vsakega, celo noč, vsake toliko. Nobeden se ni javil in tako bo tudi ostalo.

lp

Smem vprašat iz kje ste? Mogoče je tle kaka povezava.
Mi2 sva iz obale.

Tudi mene so spet celo noč klicali, skoraj na vsako uro. Javil se nisem, je pa zoprn občutek, da te “nekdo” celo noč kliče. Sem pa iz okolice LJ in mislim, da nima veze od kod si.

Mene in fanta je tud klicala ta številka. Sva pa iz Domžal in Grosuplja.

Tudi mene je včeraj dvakrat ta ista številka klicala in danes ponoči ene trikrat :/

Bu.. Ne vem..
Če se bo to še danes nadaljevalo bom šla številko blokirat, ker je res zoprno, da te nekdo klicari sredi noči

Tudi mene in punco so enkrat v ponedeljek klicali iz te številke ko sem bil v Londonu in se nisem javil. Nato pa so naju klicali še včeraj ko sva bila že v Lj in to večkrat in sva se skoraj vedno javila in je bila tišina na drugi strani. Tudi ponoči so me 2 krat klicali in me zbudili ob 3 zjutraj :/

Pred kakim mescom sem hotel rezervirati letalske karte preko neke ameriške agencije in sem mal pogooglal in so ljudje pisali da so jih klicale neke številke in ko so se oglasili je bilo vse tiho.
Letalske karte za ZDA smo potem rezervirali pri letalske.si. In me zanima, če ste tudi vi kake latalske karte za v ZDA ali drugam rezervirali ali kupili v kratkem? Mogoče je to povezava?!

Tudi mene so klicali včeraj okoli sedme zvečer – ta klic sem dejansko zgrešila. Klicala pa nisem nazaj. Potem so me pa klicali še ob pol enih zjutraj, pa spet ob treh, potem sem pa kar ugasnila telefon in sem videla, da so me klicali še 3x, nazadnje okoli 6 ure zjutraj.
Nisem pa naročala nobenih letalskih kart, tako pri meni ne more bit to vzrok…nadležni so, zares.

Niti jaz nisem naročala letalskih kart

Tudi na Koroško kličejo idijoti 🙂 LP

mene in mojo punco je tudi ista cifra 059222634 ((de.tel.com) inlife omrežje) klicala ob najbolj nemogočih časih.
ob recimo 22.45, 02.35, 03.15, 05.14, 05.12, 05.09.

sva vsak iz svojega konca slovenije, nisva kupovala letalskih kart,….

skratka ista zgodba:
kličejo, pa se oglasiš =tišina ali pa ti prekine
sem klical nazaj= št trenutno ni dosegljiva

kličejo mene, dve minuti za tem pa mojo dekle…..????

de.tel.com 080 592 001

Detel Global, d.d.
Pot za Brdom 102
1000 Ljubljana

Naročniška služba:
info@detel.eu
05920 1000

Prodaja:
prodaja@inlife.si
05920 1000

Tehnika:
podpora@inlife.si
05920 1000

Tehnična pomoč:
support@inlife.si
05920 1000 / izbira 3

Mednarodna prodaja:
wholesales@inlife.si
05920 1000

Finance:
finance@inlife.si
05920 1000

TO SEM USPEL NAJDIT…. TKO DA POKLICAT PA BOMO VIDL

pred dnevi so naju hoteli za unaico in sitetalk rekrutirat (MIMO GREDE, NE SE VČLANIT( VELIKA MOZNOST NATEGA) preden se ne pozanimate ne vlagajte denarja v obljube, VSAJ PO MOJEM mnenju to ni pametno)

mene tudi klicala celo noč ta številka…mamicu da jim jebem >(

Sem poklicala.
Tehniki iz klicnega centra, ki izvaja ankete so pozabili ugasniti naprave in je to kar vse naokoli klicarlo.

Ni straha 🙂

jebemo mater, spanja pa tud ne…..

PA 5 KRAT V ENI NOČI? sej se mi je zdel da je neka avtomatika za vsem skupaj….

je kdo zgubil službo zaradi te blamaže? mater njihovi tehniki so pa (ne)sposobni….
kdo nam bo pa spanje povrnil? je za to kakšna odškodnina za dobit?

^^
Hvala za to informacijo. Torej bo danes mirna noč. 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close