sumljiva telefonska
Tole meji pa že na kakšno zaroto…
Dobila sem ta tel. klic včeraj popoldne 2× (se nisem uspela pravočasno javit), včeraj zvečer ob pol devetih, danes ponoči 2× (ob 0.34 in 3.14) ter sedaj zjutraj ob 6.20. Na drugi strani tišina, razen sedaj zjutraj, ko so mi spustili glasbo. Zraven se je slišal šum, kot da bi bil veter v slušalko…
Prav bedno!
Tudi mene in punco so enkrat v ponedeljek klicali iz te številke ko sem bil v Londonu in se nisem javil. Nato pa so naju klicali še včeraj ko sva bila že v Lj in to večkrat in sva se skoraj vedno javila in je bila tišina na drugi strani. Tudi ponoči so me 2 krat klicali in me zbudili ob 3 zjutraj :/
Pred kakim mescom sem hotel rezervirati letalske karte preko neke ameriške agencije in sem mal pogooglal in so ljudje pisali da so jih klicale neke številke in ko so se oglasili je bilo vse tiho.
Letalske karte za ZDA smo potem rezervirali pri letalske.si. In me zanima, če ste tudi vi kake latalske karte za v ZDA ali drugam rezervirali ali kupili v kratkem? Mogoče je to povezava?!
Tudi mene so klicali včeraj okoli sedme zvečer – ta klic sem dejansko zgrešila. Klicala pa nisem nazaj. Potem so me pa klicali še ob pol enih zjutraj, pa spet ob treh, potem sem pa kar ugasnila telefon in sem videla, da so me klicali še 3x, nazadnje okoli 6 ure zjutraj.
Nisem pa naročala nobenih letalskih kart, tako pri meni ne more bit to vzrok…nadležni so, zares.
mene in mojo punco je tudi ista cifra 059222634 ((de.tel.com) inlife omrežje) klicala ob najbolj nemogočih časih.
ob recimo 22.45, 02.35, 03.15, 05.14, 05.12, 05.09.
sva vsak iz svojega konca slovenije, nisva kupovala letalskih kart,….
skratka ista zgodba:
kličejo, pa se oglasiš =tišina ali pa ti prekine
sem klical nazaj= št trenutno ni dosegljiva
kličejo mene, dve minuti za tem pa mojo dekle…..????
de.tel.com 080 592 001
Detel Global, d.d.
Pot za Brdom 102
1000 Ljubljana
Naročniška služba:
info@detel.eu
05920 1000
Prodaja:
prodaja@inlife.si
05920 1000
Tehnika:
podpora@inlife.si
05920 1000
Tehnična pomoč:
support@inlife.si
05920 1000 / izbira 3
Mednarodna prodaja:
wholesales@inlife.si
05920 1000
Finance:
finance@inlife.si
05920 1000
TO SEM USPEL NAJDIT…. TKO DA POKLICAT PA BOMO VIDL
pred dnevi so naju hoteli za unaico in sitetalk rekrutirat (MIMO GREDE, NE SE VČLANIT( VELIKA MOZNOST NATEGA) preden se ne pozanimate ne vlagajte denarja v obljube, VSAJ PO MOJEM mnenju to ni pametno)
Forum je zaprt za komentiranje.