sumim da mož…
Jaz imam sodelavce, ki jih žene kličejo na stacionarca.
Stacionarca imamo v obliki slušalke in slej kot prej do 9:00 pristanejo vse slušalke na moji mizi.
Ko kličejo žene jim zamomljam nekaj v stilu, da potrebujem prosto linijo in da naj pokličejo na GSM.
Pa naj ženšče vohuni kako drgač…
Pa ne mi sedaj, da kličejo na stacionarca, ker je ceneje – se mi izpiše tel in se skoraj pravilom začne na 040,041 ipd.
Zaupaj svoji intuiciji in če imaš občutek, da te vara, potem te verjetno res. Jaz se ne bi šla policijskega psa in verjemi, prej ko slej se bo sam izdal, ker vsaka stvar pride na dan.
Pri meni je tudi bilo tako, da sem v sebi vedela, ker pri varanju je tako, da VEŠ PREDEN IZVEŠ.
Potem pa ga je celo hčerka ujela na delu. Ni kaj, ostani doma na toplem in vse ti bo prinešeno na krožniku.
To sta dve ločeni vprašanji.
Izvedeti, kje je, je najmanjši problem. Tudi, če ti nimaš avta. Še bolje je, če angažiraš kolegico (po možnosti kakšno, ki je mož ne pozna), da se enkrat zapelje za njim in preveri.
Drugo vprašanje je, kako verjeti. Enkratna potrditev ti najbrž ne bo vlila prav veliko vere vanj. Konec koncev, tudi če te ni prevaral v sredo, ko mu je tvoja prijateljica sledila, te je pa lahko v četrtek. Še več, mogoče te vara ravno s to kolegico, pa se ti potem skupaj smejita.
Forum je zaprt za komentiranje.