Sum na prevaro!
Če ima že katera izkušnjo, da je bila prevarana, bi vas prosila, če bi mi opisale, kako ste to zvedele? Vam je bilo sumljivo, pa ste začele postajati pozorne na melenkosti, kot npr. gsm, pa na to kje ob določeni uri je … Res me zanima. Sama sem se znašla v taki situaciji, dokazov pa nimam. Ampak zagotovo pa vem, da nekaj se dogaja. Lahko tudi da je le vse plod moje domišljije. Nevem. Bi bila vesela, če bi mi opisale vaše izkušnje. Hvala vam že v naprej.
Nobeden ne ve pri tebi kako se je prej obnašal tvoj fant do tebe.
Gsm- če ga prej nikoli ni skrival in če ga sedaj skriva oz.ti ne pusti se ga celo dotakniti,jakost zvonenja naštimana na minmum, če ga kličeš pa se sedaj ne javlja oz.se ti javi po nekaj časa, prej pa zmerom skoraj v trenutku….. če bi šla rada z njim v tistem trenutku ven,ko ti fant reče ,da gre ven ti pa njemu rečeš jaz grem zraven, in skoraj “znori”ob tem oz. je živčen…..mogoče ti noče več dajati takih poljubov kot si bila navajena od prej:) mogoče noče več tako sexsati s teboj:) mogoče mu gredo tvoje kretnje na živce sedaj, prej je ob njih užival….itd
Preveri vsa sredstva komuniciranja doma
telefon: če je vidna cifra izpisa prečekiraj in si izpiši sumljive telefonske
mobitel: katere cifre ima na novo shranjene in malo stare SMS poglej
domači računalnik:stare maile poglej še posebno tiste zbrisane ali malo pobrskaj v Recycle Binu, se marsikaj najde
lahko tudi nastaviš history na računalniku tako, da se vidi kje je srfal
zelo pomembno: preveriti račune in izpiske kartic v denarnici, če so kakšne romantične gostilnice in barčki vmes in posebno visoki zneski
v žepih hlač in srajc: lahko naletiš na kakšno telefonsko ali kakšno šifrirano sporočilo
kondomi v žepih
ko gre ven: bodi pozorna s kom gre in če ste znanci malo povprašaj kako je bilo takrat in takrat, lahko pa se čez pol ure po njegovem odhodu tudi ti tamznajdeš, čisto po naključju
če je tvoj izbranec nenavadno dobre volje in se pretirano ukvarja z higieno in svojim videzom
Mnenje profesional agentke, na delu ga boš težko zalotila, razen, če najameš kakšno detektivsko pomoč, ker so zviti ko preste. Če ni tako zelo super in ti očitno laže ga raje nogiraj.
“Ampak ZAGOTOVO pa vem, da nekaj se dogaja. Lahko tudi da je le vse PLOD moje domišljije”
hmm, tole nekak ne gre vkup.
LOL agentka!
Najprej hvala vsem za odgovore.
Marko vem da ne gre skupaj. Ampak razumi da sem zmedena! 🙂 En trenutek se mi zdi, da je res sprememba v njegovem obnašanju, drugi trenutek pa, da si le domišljam.
Bom pa postala pozorna na vse našteto, profesional agentka hvala za tako izčrpen odgovor.
Lep dan želim vsem!
Težko je vedeti, vsaj moja izkušnja je takšna. Še najtežje je vedeti, če v resnici nočeš vedeti. Ko gledam nazaj, z distanco, mi je očitno in jasno, kako me je vozil 🙁 Takrat pa sem si tako želela, da bi bilo vse vredu med nama, da sem vsak njegov spodrsljaj interpretirala na meni neboleč način. Čeravno so me dvomi še kar razjedali. To samoslepilo je očitno obrambni mehanizem, ki ga eni rabimo, da v določenem trenutku lahko preživimo.
Meni je zelo žal, da si v stiski. A pametnega nasveta ti ne znam dati. Morda to, da se poskusi toliko ojačati, da boš sposobna živeti tudi brez njega. Potem bo manj bolelo. Pa zna se zgoditi, da sprememba na tebi spremeni tudi njega – če ga boš takrat sploh še hotela. 🙂
Mene pa malo zmoti tole naštevanje profesionalne agentke. Namesto, da si pazljiva na vse našteto in da si iz življenja narediš pekel, da te non-stop razjeda dvom in da se začneš ukvarjat z bedarijami, kot so stikanje po partnerjevih žepih (se ti ne zdi, da se s tem spustiš na malo nizek nivo?), se raje vsedi in premisli, kako zadnje čase zgleda vajina zveza. Vpašaj se kaj SI oz. kaj NISI naredila, da bi ga to tako močno motilo, da bi ga odvračalo od tebe. Vsaj približno si pošlihtaj misli, nato pa ga povabi na odkrit pogovor. Zakaj bi nekaj ugibala, če ga lahko vprašaš? Če imata količkaj zrel odnos, se lahko odraslo pogovorita! Zakaj pa mu ne moreš pogledat v oči in mu povedat kakšni dvomi te obhajajo?
*andreja*!
Delno se strinjam s tabo, vendar je zadnje vpršašanje bolj tako tako … Jaz sem to naredila. Mu povedala, kaj se mi zdi in naj mi končno pove, kaj se dogaja. In veš kaj: vse je zanikal! Po približno pol leta “nategovanja” mene in tiste, ki jo je imel, je zbral toliko poguma, da mi je povedal po telefonu!!! Torej: recepta za odkrivanje nezvestobe ni. Vsaj meni se zdi. In kot sem že navedla zgoraj, človek se spremeni. Kar naenkrat … Čeprav upaš, da se motiš, globoko v sebi veš, da nekaj ni v redu …
LP
¨*andreja* – še nikoli nisem slišala,da bi tip priznal,da ima drugao razen v primeru,če z tisto drugo ima resne namene.Zakaj bi ji pa priznal,če se misli z tisto drugo samo dol dat??
Vse to kar je naštela agentka moraš narediti da prepričaš sebe,da je res tako,.
Moški te zna tako obračati in ti lagati,da se kadi in še ti nisi pozorna na vse te sprembe in te prepričuje kako nisi normalna in kako hočeš razdreti zvezo itd.itd potem se še sama sprašuješ ali si res v redu??
Sara – ugotovi zakaj se gre in mu j……..
se čisto strinjam z cukerčkom.tip ne bo povedal,če se občasno dol daje z drugimi ženskami in do teh žensk ne čuti ničesar samo,da zadovolji sebe v tistem trenutku. Pa če ga punca še tako prosi dobesedno na kolenih:))) ne bo priznal.Drugače je pa ,če se zaljubi v drugo bo pa po ovinkih povedal,da pač nista za skupaj itd.
Če bi jaz mojega prevarala in če bi me vprašal a si me kdaj prevarala itak,da mu ne bom v faco rekla ja sem te. (razen če bi bil najin odnos že itak čisto na koncu).
Zato mislim če nekdo sumi,da ga nekdo vara ne bo sumil,kar tako ker se je tisti trenutek spomnil/a. Mora priti do nekaterih stvari,ki prej niso bili v odnosu in ki ti sedaj razjedajo živce.To pa itak ve vsak pri sebi kaj ga pri partnerju pač sedaj moti in pomisli na varanje.
Žan, tole je Marko napisal :
Avtor: Marko
Datum: 24-11-04 13:23
“Ampak ZAGOTOVO pa vem, da nekaj se dogaja. Lahko tudi da je le vse PLOD moje domišljije”
hmm, tole nekak ne gre vkup.
LOL agentka!
——————————————————————————————–
In kje je kaj kritiziral in koga žalil ?? Žališ ti .
Pa lep pozdrav
Speedy
Dokazov ne boš nikoli dobila, samo v filmih ga lahko dobesedno najdeš na drugi. Priznal ti tudi ne bo. Žal pa je res, da vsi “znaki” največkrat res pomenijo, da skače čez plot. Pol smo pa še tako neumni, da se prepričujemo, da ni res… vse zato, ker bi radi,da bi bilo vse v redu.
Če rada veš na čem si se boš pač morala malo “ponižati”. Saj veš ko nas začne razjedati hudič- “priskovanje GSM-ja, pregled števca na avtu, se prepričati, če je res tam kjer je rekel da bo itd.
O ponosu ni da bi govorili, ker tudi on ponižuje tebe in sebe. Življenje pač ni vedno polno ponosa in samozavesti. Seveda moraš imeti sam sebe rad in podobno sodobno sranje, ki razpade v trenutku, ko gre za biti ali ne biti.
Pa, da te nebo kdo prepričal, da si kriva ker te vara! Četudi imata težave je to njegov način razreševanja problemov namesto pogovora!
Pikipoki, dejala si “globoko v sebi veš, da nekaj ni v redu …” Ravno zato mislim, da ga je treba vprašat… Ker tudi če ti laže in zanika, vsaka ženska globoko v sebi VE ali pa ČUTI kaj je resnica. Če tega ne začuti že prej, zagotovo začuti, ko jo gleda v oči (ali pa ne) in laže ali pa se spreneveda… Mogoče pa ji bo celo povedal resnico. Mogoče pa sploh nič ni!
“”Ti si glup ko točak” …pol pa… “Speedy,ne želim nikogar žaliti,želim ti vse lepo in pozitivno.”
Misliš eno, delaš drugo. Se strinjaš? Sicer mene nisi užalil, koga bi pa drugič lahko.
Forum je zaprt za komentiranje.