Najdi forum

suhi lasje

Zivjo

Imam dolge lase in kot vse zenske si jih barvam… ko pa se mi barva izpere postanejo lasje zelo zelo suhi… cepijo se mi ne. samo so tako suhi da se mi akr smilijo… s cim naj si jih namazem? imam vse mozne kreme in kapljice…. mogoce kak nasvet iz domace lekarne? no vsakega bom vesela

hvala

Priporočam ti naravno kozmetiko LUSH (trgovina je na Mestnem trgu, levo od Magistrata), jaz sem nad njo navdušena-imam ravno tako suhe lase. Cene so dostopne

Pozdravljena,

lasje so suhi naravno. Stanje lahko le vizualno izboljsas z raznimi izdelki kot so sampon za vlazenje las in regenerator, serumi….
Zaenkrat je to vse kar lahko naredis-nega.

Srecno!

lp alenka

Spoštovana Saša.
Predvidevam da se barvate doma.Če jetemu tako, potem ne čudi izsušenost vaših las.
Nehajte z tem in pojdite k frizerju, pa bo polovica problema rešena.
Druga polovica pa bo odpravljena, če kupujete produkte preverjenih brandof pri frizerju, ker vam bo svetoval, kaj in kako uporabiti. Ne kupujte v trgovini in ne poslušajte neprofesionalnih nasvetov, ki sosicer dobronamerni.
Sicer pa je Kerastase brand, ki ima najučinkovitejše izdelke za suhe in sploh problematične lase. Je brez konkurence v svetu
Več na http://www.kerastase.com
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close