Najdi forum

suhi lasje

ali ima katera kakšen nasvet kaj storiti z zelo zelo suhimi lasmi. Sej že uporabljam masko za lase ampak mi nič kaj ne pomaga. Vosek za lase mi jih zlepi. Jaz bi pa rada mehke lase pa da bi mi bol padli kot pa da mi vse štrli. Prosim za kakšen nasvet al pa kakšno fajn kremo al pa karkoli.
Hvala Nataša M.

NATAŠA predlagam vam,da se obrnete na frizerski salon,ki uporabljajo JOICO produkte naj vam naredijo sistem za obnovo las.Sama to redno delam(v frizerskem salonu) imam namreč naravno skodrane lase,ki so že po naravi suhi rezultat je več kot odličen lahko pa mi tudi pišete.Lep pozdrav

Koliko pa stane ta sistem za obnovo las. Jest sem že na kupe denarja zmetala za te moje lase in sem že čisto obupana nad njimi. Najraje bi se kar pobrila haha. Tudi jest imam naravno skodrane lase, pa sm včasih kt tofsi.
lp Nataša

tudi jaz imam tezave s suhimi lasmi…

kupi si balzam v spreju ki se ne izpira od gliss kur (hair repair).. meni je super..
jaz si po samponiranju dam na lase balzam, ga sperem, ko si posusim lase pa se naspricam ta balzam v spreju in lasje so super..mehki in navlazeni..

probat ni greh 🙂

Lahko le povem, kaj je pomagalo meni (prej super lasje, potem totalno suhi-zasrala frizerka!) … najprej si našamponiram lase, sperem, nanesem Dove balzam oz. regenerator za suhe in poškodovane lase… pustim par minutk, lepo razčesem lase vmes, nato sperem in potem si dam še 3-minutno masko od Avona gor (poleti je nimam-ni možnosti naročit… tako da sem tačas kupovala v mercator centru tiste maske za 1-kratno uporabo-v vrečkicah… ne vem zdej točno kako se ji reče, so pa z izvlečki pomaranče… meni je tud to super!!… je sestavljena iz dveh delov, najprej si daš eno peno na lase (lepo razporediš, kot balzam), malo počakaš, spereš in potem na mokre, narahlo z brisačo osušene lase naneseš serum, ki je zraven – tega ne izpiraš! Pri meni se odnese. …uporabljam pa tudi tisti sprej za suhe in poškodovane lase od Gliss curja, vsake tolko si našpricam.
Ne vem kaj bo pomagalo tvojim lasem, meni to hvala bogu je. Od začetka sem res dosti tega porabila, zdaj pa ko so lasje fajn pa manj… ker predolgo pravijo da tud ni ok… oziroma fajn je, da vsake tolko mal zamenjaš preparate.
Drugega ti na žalost ne znam svetovat.
Da boš pa vsaj približno vedela za cene (ker vem kako je to ko se že preveč denarja za take stvari znebiš)… Dove balzam (od 500 do 600 sit), Gliss cur sprej (700sit-DM), 3-minutna maska za lase (AVON-okrog 2000), tista maska za 1x pa je ene 400sit v mercatorju.
Upam, da se ti laski čimprej poštimajo!!
LEP POZDRAVČEK
anita

Pozabila sem še nekaj… če si zares želiš izboljšat lase – NIKOLI NE SUŠI S FENOM!!!! Pusti, da se ti lasje posušijo naravno. Ker potem izniči tisti prej opisan trud…
ciao

Anita hvala za te info. Bom poskusla kar si napisala. čawčaw

Velik sreče…čimprej zdrave, fajn laske ti želim!!
…aja, pa tista maska pri Avonu je samo 800 sit, ne 2000 🙂

ciao

Ste poskusili z vročim oljem za suhe lase?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close