Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style suhi – izsušeni lasje

suhi – izsušeni lasje

Živjo!

Zanima me, če ima katera kak nasvet, kako si pomagati pri izredno izsušenih laseh. Zaradi prhljaja sem začela uporabljati šampon Head & Shoulders, brez balzama po imivanju, ker mi tudi balzam ni naredil dobro za prhljaj. Sedaj po parih mesecih imam lase popolnoma izsušene.

Kateri šampon, maske, balzame priporočate? Mogoče kakšen trik?

Hvala!

prva stvar – nehaj uporabljati head &shoulders, ker je to eden izmed najbolj agresivnih šamponov in imaš verjetno tudi zaradi tega tako izsušene lase. Po vsakem umivanju uporabi balzam (ali katerega os sprejev oz. kur za lase, ki se ne izpirajo) in obšacno si privošči masko ali oblogo za intenzivno regeneracijo las. jaz imam sprobano od fructisa (v taki majhni zeleni vrečki je, okrog 300 SIT), po kateri imam full opazno bolj mehke in svetleče lase.

SEm si včeraj naredila kuro: umivanje las z vlažilnim šamponom, 2x balzam za suhe in poškodovane lase, posušila z mrzlim zrakom iz sušilca, gor dala high gloss od Amwaya (izredno mastno), čez kako uro obilo voska, danes zjutraj ponovila zadnja 2 koraka, in moram rečt da je kar pomagalo.

Nisem vedela da je Head& shoulders tako agresiven 🙁

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close