Najdi forum

suha koža

Imam zelo zelo suho kožo na obrazu in me zanima kateri puder mi priporočate. Sem pa temnejše polti. Do sedaj nisem uporabljala pudra.

Pozdravljena!

Pomembno je, da najprej izberete pravo nego za zelo, zelo suho kožo. Ne vem sicer katero kremo uporabljate, ampak pravilna nega kože je pogoj za dober make-up.

Prosim, če mi napišete katero nego uporabljate ( kako očistite obraz, katero kreno uporabljate…) za obraz.

Prosim za odgovor.

LP Nada

Obraz očistim z vodo potem pa nanesem kremo Vichy-neutrologie 2 in to je to.
Sem pa dva dni nazaj dobila testerčke kozmetike Kahne tako da tole nekaj probavam. Sicer sem probala že več krem in z nobeno nisem bila preveč zadovoljna. Najboljše do sedaj je tole kar imam pa še to ni oprimum

Pozdravljena!

Včasih krema ni dovolj, žal. Svetujem vam, da si na obraz večkrat nanesete tudi masko za obraz. Naredite si “kuro” mask. V prvem tednu si masko nanesite trikrat v tednu, drugi teden dvakrat in tretji teden samo enkrat. S takšno “kuro” boste koži povrnila sijaj in vlago.

Maska naj bo primerna za zelo suho kožo. Na trgu je kar nekaj različnih mask ( z aloa vero, z vitaminom E ).

Poskusite ta tretma. Napišite mi kako koža reagiran na masko, kako se odziva krema.

Namesto vode raje uporabljajte ( vsaj zvečer in če ne uporabljate make-upa ) vlažilni tonik. Glede nato, da imamo v Sloveniji trdo vodo, le-ta izsuši povrhnjico.

Lp Nada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close