Suha koža
Jaz bi ti svetovala Justovo peno za prhanje z algami – cena je 3.300 sit zadošča pa za 80 uporab ker jo uporabiš le za oreh za celo telo-je odlična za suho kožo, je tudi sama uporabljam. Po tuširanju se mažem z mlekom Malva -fantastično mleko ki reaktivira kožne funkcije.Drugače pa lahko uporabljaš za prhanje tudi Justove kopeli -le da jih daš manj kot bi dala za kopel. To resnično pomaga. Sama sem zastopnica za JUst -tako da me lahko kontaktiraš na mail in ti posredujem svojo telefonsko številko.
Živjo,
imam strašno suho kožo (sploh po jemanju določenih zdravil proti alergijam), in mi pomagajo Niveino olje za tuširanje (porabiš malo, meni se po tem praktično ni treba mazati s kakim mlekom, stane okrog 1000), pa da še malo reklame za Lush naredim, njihov gel za tuširanje Skinny Dip (z belo čokolado, kakavovim maslom,…), še boljši efekt. Sicer imajo pri Lushu tudi ti. conditionerje za kožo, King of Skin pa Buffy the backside slayer (zadnji ima še nežen piling), s katerima se po običanjem tuširanju/kopanju še v banji namažeš (zelo skromno), malo razmažeš in odvečno spereš (samo pri Buffy zrnca). Zagotovo odpravi kakršenkoli občutek suhosti na koži.
LP
Jaz uporabljam olje za tuširat od Nivee. Sicer ni ne vem,kaj, čeprav mi je do zdaj najboljši-pa sem sprobala že marsikaj. Ga mam ful rada. Priporočam ti pa definitivno od Loreala NUTRILIFT in sicer pazi,da si kupiš za suho kožo (Trockene haut)- tu pa je učinek maksimalen! že par let probavam vse možno, koža vedno suha. Zdaj si mažem 1 teden s tem in moja koža je nenormalno mehka, niti približno suha.
Če pa smo že pri naravni kozmetiki, pa tudi jaz zeloooo priporočam Lush. Ga mam rada, sem nora na njihove izdelke, ki pa si jih privoščim le tu in tam, bolj jih kupujem za darila.
Justa še nisem probala, sem pa tudi slišala pohvale, ampak nimam izkušenj.
Tisto od Loreala pa res probaj,ker res deluje!
Vso srečo! Lp
Imam Justov proizvod z algami, ki naj bi pomagal pri suhi koži, pa ne pomaga, čeprav se tuširam z njim že od novega leta. Lepo diši in je divje barve, to pa je tudi vse. Baje pomaga, če se pod tušem na mokro kožo namiliš z njim in potem pustiš 10 min in spereš. ampak… Kdo bi pa to delal. Kaj pa naj delam 10 min mokra in namiljena pod tušem?
Forum je zaprt za komentiranje.