Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek suha koža – ponovno

suha koža – ponovno

Jaz pa imam zelu suho kožo na rokah. Katera krema bi bila najboljša?

Sprobala sem jih že veliko, ampak si moram roke nonstop mazati, saj mi kožo zelo vleče.

meni trenutno najbolj odgovarja dove…..se pravi za čez dan dnevna, za noč pa nočna…tudi nohti so se mi izboljšali odkar jo uporabljam…..

ja, dove je res fajn :).

Neutrogena

Jaz imam od Garnier-ja za suho kožo v takšni oranžni tubici je in mi je dobra, ker ne masti, ampak vlaži.

Zvečer se namaži z mandeljevim oljem, Afroditin ima tudi vitamin E.

Odkar ga uporabljam tudi nimam več težav z nohti (lomljenje, cepljenje…)

EUCERIN, 10% ali 3% UREA-super je-zelo sem zadovoljno, sicer je dražji, ker stane 2.500,00 SIT

O, pišuka, toliko stane tale eucerinova zadeva za roke?? Uhhhh, pol se moram pa nekomu res zahvalit, ker sem jo dobila za rojstni dan…

Ja le glej, da bo velik HVALA! Ma jest tut Eucerin 3% urea uporabljam in zdajem premoženje. Hvala na vprašanju zdravi smo (trkam tok tok tok). Le čuvaj se zdaj, pa inhalacije delaj pomaga, da ščisti te sinuse!!!! LP.

Bom ubogala ;))) Lepo, da ste zdravi :))))))

Včeraj sem se pri zdravniku zagovorila pred malo (je hotela iti z mano noter) in zdaj ve, da v trebuščku raste pikica 😉 Me je danes moja velecenjena ga. mati nekaj čudno gledala v joške in trebuh, ko mi je pripeljala ta malo iz vrtca, rekla pa ni nič – mam feeling, da ji je mulka kaj zinila…

Mejte eno lepo popoldne, čeprav je vreme bolj turobno in predvsem uživajte!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close