suha in občutljiva
Spoštovani!
Kožo na obrazu imam v tem letnem času (pa vse tja do pozne pomladi) izredno izsušeno. Poleti ni nobenih problemov, sedaj pa me koža po obrazu peče, po zgornjem delu lic se mi lušči in je pordela. Na predelu bradteh težav ni.
Obraz si zvečer očistim z Niveinimi robčki in z vodo, potem pa nanesem vlažilno emulzijo in nato še Nivea kremo (pure energy – upam, da sem prav zapisala).
Kje delam narobe? kaj mi svetujete. Drugo kozmetiko? katero? Poskusila sem tudi Vichy, pa mi ne ustreza.
Če uporabljam puder, se zadeva še poslabša, luščenje je še bolj vidno.
Je možno, da Niveini robči, ki so malce bolj grobi kot ne razdražijo kožo? Uporabljam tiste, ki so namenjeni suhi in občutljivi koži.
Da dodam. Stara sem 35 let.
Hvala lepa za odgovor in lep vikend vam želim.
A
Pozdravljena!
Hvala za lep vikend….je očitno že drugega skoraj mimo :)))
Verjetno je krema premalo bogata. Če vam odgovarja Niveina kozmetika vam svetujem, da ostaneta njihova uporabnica, le da zamenjate kremo.
Zvečer vam svetujem, da uporabite nočno, hranljivo kremo, dnevna krema pa naj ostane Pure Energy.
Glede nato, da se vam koža lušči vam svetujem, da si naredite blag peelig obraza s katerim boste odstranila odmrle celice na koži ( zato se koža tudi lušči ). Naredite si “lepotno kuro” mask in sicer: v prvem tednu si na obraz nanesite trikrat masko, v drugem tednu dvakrat in v tretjem tednu enkrat. Maska naj bo vlažilna..lahko uporabite tudi Niveine maske za enkratno uporabo ( recimo z vitaminom E ali pa z Aloa vero ). Masko nanašamo na celoten obraz razen na predel okrog oči in ustnic ne. Najbolje je, da si masko naredite zvečer.
S takšno kuro mask boste koži vrnili vlago.
Pišite mi, ali se je stanje kože po opravljeni kuri spremenilo.
Takšno kuro mask svetujem vsem, ki imajo suho in dehidrirano kožo, kajti začenja se kurilna sezona, ki močno vpliva na dehidracijo kože…
LP Nada
Forum je zaprt za komentiranje.