Sugardaddy / isčem Sugarbaby
Pozdravljene dame,
Kot je razvidno iz naslova teme, iscem damo, ki si zeli Sugardaddy-ja.
Nekaj besed o meni, sem resen, zrel moski , lepega izgleda, vedno urejen, visok sem 184cm / 86kg, temnejse polti, temni lasje/oci, neporascen, dobro situiran, komunikativen, z dobrim smislom za humor…
Iscem damo, od 30 – 55 let, srednje postave , nisem ljubitelj suhih manekenskih postav brez oblin, ki ve kako tak odnos poteka.
Kaj ponujam? Nadpovprecno placo
Kaj pricakujem? Srecanje enkra do dvakrat tedensko
Ce isces nekaj podobnega, te vabim da posljes prosnjo za prosto delovno mesto na:
Prosnja naj vsebuje kratek opis, visina, teza, leta, status (vezana, otroci).
Lp
Sugar
Star sem 46 let…
ce se najdes v oglasu, oz imas se kaksna vprasanja, se javi na :
Lp
Daddy
Daddy, 29.08.2025 ob 17:16
p.s. nisem registriran na med.over zato lahko enako ime vpise kdorkoli, kot je zgoraj slucaj. Zato predlagam komunikacijo preko maila v oglasu.
Lp
Daddy
Jaz sem pravi Daddy, pišite mi na mail: daddy@gmail.com
Lp.
Dijana981, 31.08.2025 ob 22:20
Poslala mejl 😉
D
Dijana, lahko mi pišeš na mail
Potrebna 30, 03.09.2025 ob 12:31
Jaz bi potrebovala sugar daddy
Sem mlajša mamica ki potrebuje finančno pomoč… nudim pa po dogovoru marsikaj… kdor se najde v opisu me naj pokliče 071 450 418 ne grizem…
Do zdaj si sigurno imela že najmanj 100 klicev. Si pa pogumna da tukaj objaviš tel.št. Najbrž je zajebancija. Vaba za butaste potrebneže.
Daddy, 23.09.2025 ob 11:11
Drage dame,
zberite pogum in se prijavite na odprto delovno mesto, imate se par dni preden ta forum ugasne.
Lp
Daddy
Sam si ga vleči za tvojo sirotinjo, ki jo ponujaš. Še dobro da se sč ugaša da ne bodo siromaki svojih fičnikov tako ponujali. Drkaj si ga to je v tvojem dometu.
Forum je zaprt za komentiranje.