Stuttgard pot
Lj. -Jesenice-Karavanke – Salzburg- München -Stuttgart te table gledas. V kriziscu pred Münchnom se ti bo izpisalo Stuttgart LKW in Stuttgart PKW, lahko gres sicer oboje, PKW je mal krajse, ker gres cez mesto, je pa zato en del v mestu smotano gradbisce, ce gres pa LKW gres na obvoznico, mal dlje, leps za vozit in se mimo stadiona se peljes, ce te zanima.
Mirijam, ker vem, da ti Stuttgart ni tuj in poznas pot ti lahko konkretno povem. V kriziscu München Süd, sej ves tisto mega krizisce pred Münchnom, ko se ti res ne da vec vozit 😉 in kjer gres desno na zahodno obvoznico okoli mesta, naravnost si kmalu notri v juznem delu mesta, ce gres pa desno in takoj levo pa gres na notranji ring. To krizisce ima nad cesto te obvestilne table in tam pise gor recimo Stuttgart LKW, Stuttgart PKW. Nisi se nikoli videla? Saj ti ne gres ven na obvoznico, gres verjetno notri na ring a ne.
:-))) Pismo, slepa se tam šlepam. 🙂 Jaz grem mim stadiona.
Najbolj všeč mi je to, da je tudi mož očitno slep. Midva sam gledava Stuttgart in to je to.
Je pa problem verjetno v tem, da je res mega križišče in niti ne gledaš vse, sam da najdeš svoje in pelješ. Namesto da bi gledal vse table. Zdaj pa itak, avto že sam pelje… 🙂
Hvala ti za razlago.
Mirijam, zakaj pa gresta mimo stadiona. Ok, da je tvojemu mozu stadion vsec razumem 🙂 he he, jaz sem ze enkrat bila notri, ko je igral Bayern, nooooro. No, hotala sem reci, po obvoznici delas full km vec, ker gres v bistvu zahodno in severno mimo mesta, da prides spet na vzhodno stran. Saj gres tako naprej a ne, da gres pol tu na vzhodni strani zelo kmalu po koncu mesta na AC za Stuttgart? Glej, ce bi sla tam v tistem kriziscu notri in skozi mesto, si od tega krizisca do tiste tocke, ko si naprej od mesta in gres na AC za Stuttgart v 20 min. Koliko pa rabis okoli? In se vedet mores, da okoli mesta sibas in delas km, tu pa gres skozi mesto, se malo guzvas, sam kar gre, naceloma ni neke groooozne sile 😉 Table pa imas zihr Stuttgart PKW skozi mesto oz table Lindau PKW in pol cez celo mesto sam Lindau in si spet na AC München – Lindau in po par km je tvoj odcep za Stuttgart. Saj si pot lahko pogeldas na googlu, da vidis koliko blizje je to v bistvu.
Oprosti, ker razlagam kot enemu telebanu, pa te nimam za telebana, sam tko vizualno ti hocem razlozit, da nisi nic falit :-))
Ej, se spomnim, ko sem jaz prvic prvic sla to pot in nisem imela ocal, pa na pol slepa, ker vedno tablo falim. Trema pred Münchnom, da ne falim, pa brez navija sem bila :-)))
Sva šla z možem prav na google maps. in sva ugotovila, kje je “problem”. Na tabli ne piše Stuttgart, ampak Lindau. Lindau PKW in Lindau LKW. Zato nisva to nikoli vidla, oz. nisva bila na to pozorna, ko pa greva v Stuttgart.
Glede na to, da pa tukaj mimo Munchna hodimo, jaz osebno že 36 let, se s karto sploh nisem ubadala. Pač, po tablah. Sva pa vidlaja, kak lep krog midva to furava. 🙂
Tako da najlepša hvala ti!
Bi se skoraj mogli na kavi dobit, da predebatirava pot okrog Munchna. 😀
A rees, za Stuttgart te tam pred Münchnom na obvoznico vrzejo table? Kok je pa to nesramno, sploh nisem bila pozorna, jaz grem vedno Lindau PKW 😉 vidis, trosim napacne informacije, upam, da sa ta, ki je spraseval ne bo peljal po mojih napotkih. Ceprav, ta juzni del notranjega ringa bodo baje komplet v tunel dal in je gradbisce ze kaki dve leti, se tako spreminja in ni prav nic fajn vozit tam sedaj, sploh ce nisi vajen.
Ja, kava ja. Bi se prav mogli zmenit ja 😉
Forum je zaprt za komentiranje.