Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Studio R zdravniki

Studio R zdravniki

Pri iskanju osebnega zdravnika sem ugotovila da sprejemajo nove paciente v studio R ki so na Vrhniki in  Horjulu.

To je privat na koncesijo če se ne motim, hodi kdo k njim?

Rus, Tavčar, Bulatović, Čampa so vredu. Ostalih, ki še so, pa ne poznam. Ker imajo tri ambulante.

So še v Komendi.

Ne priporočam,  sem v Komendi, imajo popolno zmedo, svet se ne vrti okrog pacientov temveč okrog denarja, žal..

Moj sin je pri njih in je bilo do zdaj vse v redu. Trenutno pa že od ponedeljka čaka na napotnico za ultrazvok kolena, pa niti hoditi ne more, gggggggrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Trenutno sva se s partnerjem opredelila za Horjul. Sem rabila urediti bolniški stalež in so hitro in  brez problema uredili dokumentacijo

Vsi tisti, ki so proti privat zdravstvu, med prvimi letijo v privat ordinacijo.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne privat zdravstvu., 17.03.2023 ob 10:10

Vsi tisti, ki so proti privat zdravstvu, med prvimi letijo v privat ordinacijo.

prav veliko ne moreš izbirat.

Sem istega mnenja, neorganiziran studio:

Istega pacienta zaradi gnojnega nahoda v 3 mes.obravnavajo 4 razl.zdravniki;

Leva roka ne ve, kajpočne desna;

Vsak zdravnik predpiše svoje zdravilo in pršilo;

V roku pol ure 2 zdravnika predpišeta antbiotik in kapljice, nakar sestra kapljice črta…..noro;

Občutekimam, da sem poskusni zajček in to na podeželsk8tržnici.

Tile so res zmedeni. Kot opis zgoraj: nikoli ne veš kateri zdravnik te bo sprejel.

Čista zmeda. naročen si na uro, prideš 30 min prej, pa pred tabo v čakalnici 15 ljudi.

Totalno neorganizirani, zmedeni…

Če sam ne prosiš, dejansko ne izsiliš preiskave, je ne dobiš. Izvidi pokažejo da je stanje zelo hudo, jih sploh ne gane.

Neodzivni na maile, celo nesramni. Po 14 dneh kar dobiš zdravila, ker je šele takrat prebral mail….

Sam zdravnik v redu, samo ko se že prej vse vstavi…

Pri njih ni pacient na prvem mestu.

Tile so pa res kalibri! Zaradi hudih bolečin prosim za napotitev na preiskavo. Gladko ignorirajo. grem samoplačniško na preiskavo, se pokažejo težave, jim pošljem izvid in prosim za napotitev na nadaljno zdravljenje – gladko ignorirajo še to. Neodzivni, osorni, ne odgovarjajo na maile.

Samo obvoz, če imate le možnost!

Še en razočaran, 28.07.2023 ob 08:54

Tile so pa res kalibri! Zaradi hudih bolečin prosim za napotitev na preiskavo. Gladko ignorirajo. grem samoplačniško na preiskavo, se pokažejo težave, jim pošljem izvid in prosim za napotitev na nadaljno zdravljenje – gladko ignorirajo še to. Neodzivni, osorni, ne odgovarjajo na maile.

Samo obvoz, če imate le možnost!

a to je v vseh njihovih ambulantah isto?

To pa ne vem. Govorim za Komendo.

Naj pove kdo kako je na Vrhniki.

Še en razočaran, 28.07.2023 ob 09:11

To pa ne vem. Govorim za Komendo.

Naj pove kdo kako je na Vrhniki.

OMG, bejžte od teh barab koncesionarskih kolikor daleč le morete. Ne to niso privatniki, samo kaj ko je folk tako tup, da ne loči zdravnika iz javne zdravstvene mreže in koncesionarja, oba žreta denar preko ZZZS-ja in dopolnilnega, ter čistih privatnikov, ki jih je pri nas res malo, če sploh je kakšen družinski zdravnik. On ti ne more izdati bolniške niti zelenega recepta ali napotnice.

koliko že 140 tisoč nas je, 28.07.2023 ob 18:20

OMG, bejžte od teh barab koncesionarskih kolikor daleč le morete. Ne to niso privatniki, samo kaj ko je folk tako tup, da ne loči zdravnika iz javne zdravstvene mreže in koncesionarja, oba žreta denar preko ZZZS-ja in dopolnilnega, ter čistih privatnikov, ki jih je pri nas res malo, če sploh je kakšen družinski zdravnik. On ti ne more izdati bolniške niti zelenega recepta ali napotnice.

folk bi bežal, pa nima kam. Če je govora za Komendo, recimo kamniški ZD je total v kurcu.

Kar se tiče zdravnikov in osebja je stvar super.

Problem je pa priti na vrsto. Pošlješ mail, odgovorijo na 1 od 6 tako da moraš naslednji dan klicati v klicni center, kjer se tudi javijo vsake toliko. Poveš, da si poslal mail in odgovorijo da nimajo dostopa do mailov….

Kako vodstvo ne dodeli osebju dostopa do mailov, če na njih prejemajo (si predstavljam) veliko vprašanj in  prošenj za obisk zdravnika. Tako bi se tudi lahko izognili “prekomernemu zvonenju telefona”. Raje dajte 3 različne številke, za vsako enoto eno kot pa neučinkovit klicni center pri katerem traja 4 dni teženja da lahko prideš do pregleda.

Dan1 : mail, čakaš upaš da ga bodo v 8h urah opazili

Dan2: Klic, se zmeniš da doktor pokliče ali najavi termin

Dan3: Upaš na klic, upaš da si je delavec v centrali dan prej pravilno zapisal podatke in obvestil ambulanto. Na koncu dneva še vedno nič

Dan4: Si že na koncu živcev in spet kličeš (2x delo za klicni center), frustracije sprostiš na operaterja, kar jih še bolj demotivira da karkoli naredijo naslednjič

Tle vas moram pa ustavit. Samo eno nakladanje. Sem tudi sam pri njih in nobene znede ni, zmedeni ste sami.

Zdravnica prijazna in tudi osebje. Mogoče je sestra na sprejemni prevec resna ampak če pa pacienti prohajajo uro prej kot so naročeni in mislijo da bodo zato prej na vrsti in potem delajo gužvo. Predvsem starejši imajo to navado.u

kar verjamem. To je bil Rusov način že v času, ko je še delal v ZD Vrhnika. Šparal na napotnicah, ko da jih iz svojega žepa plačuje. To, da je šel na koncesijo, ne pomeni, da je zdaj kaj bolj darežljiv 🙂  Ko je ustanovil ta svoj R center, sem bila prepričana, da ne bo dobil kaj dosti pacientov, saj ga vsi poznamo.. Je pa kriza v zdravstvu naredila svoje.

kamnik

samo stran od komende,edina zdravstvena ustanova ki ti takoj zagrozi z SODIŠČEM če ni vse po njihovo,samo ne tja…

So zdaj Humano

sam stran od njih. Nadrkane administratorke, po telefonu jih ne dobiš, na maile ne odgovarjajo, ko prideš osebno tja te napizdijo.

Do zdaj najslabša zdravniška ekipa. Neorganizirani, brez lastnih laboratorijev.

Tole pa ne drži čisto. Pokličejo te nazaj, če jih ne dobiš prvič na telefon, imajo svoj laboratorij in ti komot vzamejo kri in vodo.

Če ni maš izbire, boš šel kamorkoli. Družinskih zdravnikov v Lj bi na voljo, tako, da ne moreš biti izbirčen.

Samo privat zdravstvo (brez koncesij) resi zadevo. Ampak ne v slovenski greznici, kjer se bo llientelizem nadaljeval. Samo ce nas zavzame kaka druga drzava ne opcija, da se zadeva uredi.

Edinkrat, ko so bili proaktivni je bilo, ko so v prvi polovici letošnjega leta vabili na sistematske preglede. Že za izvide sistematskega, eksplicitno je bilo povedano, da oni kontaktirajo, če je kaj narobe. No, to ni več držalo. Na rezultate Sanforda se čaka tri tedne?

Kartoteke so še vedno v ZD, pri njih jih ni. Po letu dni, čeprav so rekli, da to uredijo.

Občutek imam, da imajo enga, ki mejle vnaša v ChatGPT potem pa, kar umetna inteligenca odgovori, pošljejo. Pa še to imajo starejšo različico.

Edino kar uredijo hitro je bolniška na daljavo. Zdravnika lahko vidiš šele 10 dni po diagnozi na daljavo in še to le, če si res zaželiš.

Do sedaj sem zdravnika potrebovala redko. Zelo sem bila razočarana, ko je zdravnica iz ZD šla drugam, ker sem jih zaupala in ker se je videlo, da imajo sistem, ki te ujame, če zboliš. Tukaj me je pa ves čas strah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close