Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Studio ERGOLINE v LJ.

Studio ERGOLINE v LJ.

Menda,da so v tem solarnem studiu bile nastavljene kamere po kabinah in samem studiu,skrivaj posneti material pa prodali na internet?!

UPAM, DA SO MENE TUDI POSNELI. BOM DOBILA KAJ DINARČKOV, KO BI JIH STOŽILA.

Če imaš lepo postavo in dovolj denarja za nič kaj poceni odvetnike.

IMAM.

Ne ni bilo posneto v ergolineu, ko sem videla slike, pa tam niti slučajno ni tako, če misliš Ergoline na Dunajski. Ja, če bi blo pa kaj gor, pol bi pa oni bankrotirali sigurn :))

Če že pišeš pravljice,ki jih slišiš po TV ali bereš v časopisu,jih vsaj spremljaj do konca.Fotografije so iz neke nemške internetne strani.Le ta kaže posnetke ljudi,ki se prostovoljno sončijo pred kamerami v zameno za brezplačno sončenje.
Mislim da noben lastnik sončnega studia ni tako nor,da bi na tak način tvegal OGROMEN vložek,ki ga tak studio zahteva.
Upam,da bodo pri Ergoline-u dovolj pametni in bodo tožili POP-TV za povzročeno škodo.

Nikoli ne reci nikoli.Za denar bi nekateri naredili prav vse.

Ha,ha,ha kakšen denar neki.A ti misliš,da bo nekdo,ki vloži v en sam aparat 30.000 eurov,tvegal in snemal stranke,potem pa to prodajal za drobiž nekomu na net-u.Matr eni pa ste pametni.

Potem so pa tudi pametni v sobotnih Slovenskih Novicah,v katerih pišejo o snemanju golih Slovenk v tem solariju.

in pol so eni pametni še tako, da vse verjamejo kar napišejo Slovenske novice! Ja sej zato pa smo tako na dnu po pismenosti!!!!!!!!!!!

Ja,saj v Slovenskih novicah pa res pišejo same pametne,resnične in čisto nič napihnjene stvari.

Ja,saj v Slovenskih novicah pa res pišejo same pametne,resnične in čisto nič napihnjene stvari.

Itak oni vedo, da pišejo neumnosti, sam že vedo zakaj in kakšni so ljudje na splošno, vedo, da je 80% tok neumnih (ne mogoče ravno enumnih, ampak ljudje smo pač na splošno taki, da nas privlačijo kri, nesreče drugih ipd.), da bodo to brali, oni pa na ta način zaslužili…

Ljudje, na zalost so SN tako zelo bran casopis (ce ga lahko sploh tako imenujeno), da si se predstavljat ne morte. Ljudje, ki delajo pri Delu (cigave so SN?) niso neumni, ampak se prilagodijo trgu. Tudi neumnim ljudem lahko prodajo cajteng.

A mogoče kdo ve na kateri strani na netu bi se dal te slike videti???

Zdaj vsaka Ljubljančanka upa, da je na sliki, da bo kaj pokasirala.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Cruiser- jaz ti lahko pošljem,napiši mail.

Ali lahko pošlješ še na naslov Sabina02@email.si, prosim?

hvala hvala

Mislm pametni ste pa da ni kej, pa vsi bi radi uzival v tuji nesreci.Sploh pa se strinjam z nevem kom, ki je napisal da so se pustile snemat, saj se nikjer nisem od nobene kolegice ali znanke zasledila da bi sla z gatam ali tangicam v solarij.

ha ha točno tako.
z gatami v solarij kje si še to videl.
sploh pa to ni blo pr nas posneto dej ne bodte blesavi.
kdor to snema snema zgolj zase tist k je lastnik pa noben ne ve sej ni tok fukjen da bo firmo reskiral zarad dveh nagih pick-.

🙂

še meni.. še meni proooooooooosim!!! hugolino666@yahoo.com

hvala!!!!

Policija je potrdila, da v tem studiu ni bilo nič nastavljeno, torej lahko nehate bluzit.

Oni dve dekleti ne bosta nič pokasirali, čaka pa ju kazenska ovadba zaradi lažne prijave.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ma itak, tiste ki hodite tja, lahk takoj vidijo, da je čist drugače not narejeno… ogledala so na oni manjši steni čez celo, že to je drugače.

menda………………

ha ha ha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close