Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Študij psihoterapije (na Univerzi Siegmunda Freuda v Lj.)

Študij psihoterapije (na Univerzi Siegmunda Freuda v Lj.)

Če je ali ni,kako boš ti nekoga,ki je psihično moten in je dobil službo preko zvez,nadleguje delavce,izvaja mobing povabila k sebi in pozdravila?Prej boš brez dovoljenja za delo ostala in obsojena,ker obtožuješ ljudi za nekaj.

V sloveniji je dovoljeno da je ogromno motencev okoli nas in vejo da jim ne morejo pomagat,zato pa zdrave poneumijo,operejo možgane,da so moteni,ker vejo,da so zdravi in bodo lahko sami sebi rekli,da so uspešni.Če bi vse motence zdravili,bi hitro bilo razvidno,da zdravila ne pomagajo,da je napačen odnos do zdravljenja,da je popolno neznanje in pristop.

Moja izkušnja s SFU je zelo slaba. Bila sem študentka propedevtike, ampak sem študij po lastni želji prekinila, saj se mi je začel gnusiti odnos osebja SFU Ljubljana do študentk in študentov.
Ne priporočam vpisa…na informativnih dnevih se sliši marsikaj lepega, realnost pa je precej drugačna…

Tudi jaz imam slabe izkušnje glede odnosa osebja SFU do študentov in študentk. Vsako leto si nekaj novega izmislijo, slabo vodijo svoje evidence in tudi zakonodaje se ne držijo ravno. Edino pri čemer se nikoli ne zmotijo, je izdaja računov.

A lahko malo pojasniš ta slab odnos? A gre za osebni odnos, profesorski/predavateljski odnos ali administrativni odnos (ki je najbolj kotekten samo pri izdajanju računov :-)) ?

A lahko malo pojasniš ta slab odnos? A gre za osebni odnos, profesorski/predavateljski odnos ali administrativni odnos (ki je najbolj kotekten samo pri izdajanju računov :-)) ?
[/quote]
Mene še vedno zanima kaka konkretnost v zvezi s slabo izkušnjo na USF, naj samo dodam, da nisem ne njihova študentka ne njihova administratorka ne nič od njih. Se mi je zazdelo, da moje prejšnje vprašanje deluje tako, kot da nekdo od tam zaposlenih zdaj hoče tebe izslediti itd. No, nimam nobene zveze z njimi niti nisem v teh vodah, me pa zanima, ker je bilo že veliko povedanega o tej USF v LJ in kaže, da imajo vsi nekaj proti njim. Zgleda, da utemeljeno …

Se pridrižujem napisanemu!

Trenutno je neregulirano področjepsihoterapevtske dejavnosti raj za tiste, ki ribarijo v kalnem, torej za nategune in šarlatane. Če bi bilo po moje, bi dovoljenja za psihoterapevtsko dejavnost dobili le tisti, ki so pred izobraževanjem za psihoterapevta zaključili medicinsko fakulteto ali univerzitetni študij psihologije.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Tako bi učinkovito ločili zrnje od plev.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close