Študentski paket SIOL-ADSL….ali me nategujejo?
No, pa se je izteklo še eno šolsko leto in začelo novo. Po pošti sem dobil pismo, naj pošljem potrdilo o šolanju da nadaljujem s študenskim paketom pri SIOL-u.
Seveda sem ga poslal, vendar so mi ga zavrnili, saj sem zaposlen. Prebral sem pogoje in sem ugotovil, da je res pisalo, da za študentski paket ne smeš biti zaposlen oz. iskalec zaposlitve in bla bla…
Zdaj mi ni jasno! Kako so mi pa lahko lansko leto sep. 2004 odobrili štud. paket, saj sem bil ravno tako zaposlen in izreden študent. Nikjer pa ne dobim informacije kakšni so bili pogoji lani. Ali je tudi pisalo, da ne smeš biti zaposlen ali ne. Če ni, ali lahko takole spreminjajo pogoje ali ne….problem je v tem, da bi jih že zdavnaj skeslal, ampak imam pogodbo za dve leti, torej imam še celo leto pred sabo.
Pač takšni so pogoji, mooče je lansko leto pregledovala vloge, kakšna
bejba, k je bila ravno na frišno zaljubljena, pa niti ni videla, kaj bere, ker
je samo srčke videla pred očmi, letos se je pa nazaj vrnila stara mama pred penzijo, pa je še prej zamenjala očala z dioptrijo in te je našla :))
Po mojem nimaš kaj – lahko edino pokličeš na Siol in poprašaš ustno kako
je s tem, ter pojasniš svoje videnje stvari.
lp
Ja, ampak če iz obstoječega paketa (sklenjenega pred 1.6.2005) hočeš preiti na te nove, ti pošljejo novo pogodbo, s katero te hočejo spet zavezati za 24 mesecev.
Tudi jaz imam študentski paket, prejšnji teden sem jim poslala potrdilo o vpisu (sem redno vpisana in zaposlena). Kako pa so ugotovili, da si zaposlen?
Forum je zaprt za komentiranje.