Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Študentka-poroka

Študentka-poroka

Sem študentka,aprila se poročim in zanima me če po poroki izgubim status študenta.Samo en izpit se imam in diplomo.Pa še nekaj zdaj trenutno delam preko študenta, ko pa bom poročena nevem ali bom še lahko delala kot študent?

a ne veš, če ti bo mož dovolil, ali pa se bojiš, da ne boš naspana in ne boš mogla še podnevi delat ali kaj?

Zelo zanimivo, da misliš, da je status poročene žene nezdružljiv s statusom študenta. Je tako donosno, biti poročen, ali utrudljivo, ali pa morda ne boš več mogla razmišljati s prstanom na roki?
Očitno ne morem verjeti, da misliš resno z vprašanjem. Preveč poročenih študentov poznam. Ti nobenega? LP

:-)))
A če bi bila pa še noseča, bi imela še pomisleke,če bi tudi takrat izgubila status?

Punca, punca – a se hecaš, al pa prihajaš izza kašnega zelo meglenega hriba….

Ne poznam tvojega moza…po mojem ga bo kmalu spoznal bridko resnico…sicer pa kot vem, da bos kot studentka, ki dela vecerno osnovno solo res izgubila status

statusa s tem ne boš zgubila. po končanem faksu pa če ne boš imela zrihtano zaposlitev in ne boš takoj dobila službe se lahko zgodi da ne boš upravičena do denarne pomoči, ker se bodo šteli tudi dohodki od njega. pa zavarovana boš lahko po njem. glede delanja prek študenta pa ni ovir.

Statusa ne boš izgubila. Če pa prejemaš pokojnino, pa jo izgubiš – le, če ni tudi mož študent.

Ja, pozabila sem povedati da živim zelo zelo meglenem hribu..

Mah, ne oziraj se na tiste “prijazne” odgovore! Eni pa npr. ne vejo za zakon o repovedi alkoholnih pijač, pa so natakrji!!! In kaj je narobe, če se človek hoče prepričati???!!!

Za poroko ti čestitam in ti želim veliko sreče, ljubezni, spoštovanja in medsebojnega razumevanja! Pa dobrega seksa tudi 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close