Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Stroski stanovanja

Stroski stanovanja

Zanima me koliko porabiti na mesec za stanovanje? Koliksen odstotek svoje place namenite stanovanju?
In zanima me tudi koliko na mesec porabite za hrano?

Odvisno katere storške nameravaš štet pod stanovanje. Spada sem tudi gsm naročnina, internet, tv, nakup kake stanovanjske opreme, popravila, zavarovanje itn?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V bistvu ne, zanima me samo koliko placate za najemnino ali odplacevanje kredita na mesec glede na placo. Koliksen procent svoje place.

in ti bi se potem kaj … naslajal nad našimi plačami???

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Stroški stanovanja so verjetno mišljene VSE položnice ki jih dobite in so vezane na stanovanje… torej Elektrika, RTV naročnina, voda, ogrevanje, odvoz smeti ipd….

Siol TV in GSM pač pod to ne spadajo… če logično pomisliš ker brez njih stanovanje lahko ”funkcionira” normalno

No telefon lahko šteješ pod stroške ČE nimaš stacionarca…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

stanovanju s kreditom vred seveda polovico plače, hrani četrtino ali pa tudi manj.

temu se potem reče stroški NAJEMA stanovanja ali NAKUPA….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Odvisno je tudi kje živiš..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close