stroški operacije
Pozdravljeni!
Pred kratkim sem imela operacijo, za katero sem plačala 3000 eur ( lepotna operacija). Z rezultatom sem razočarana, tudi ves čas zdravljenja sem imela težave. Sedaj sem dobila mnenje drugega kirurga, ki pravi, da je bila operacija res površno narejena in bo potrebna še ena opracija. Kar pomeni še enkrat 3000 eur.
Zanima me kakšne so moje pravice, kaj lahko iztržim od prvega kirurga oz. če sploh kaj?
Hvala že v naprej!
Spoštovani!
V kolikor je bila operacija opravljena neprofesionalno in površno ( v nasprotju s pravili stroke ), imate možnost zahtevati delno vračilo plačila operacije, prav tako pa imate možnost zahtevati odškodnino za bolečine, ki jih boste pretrpeli pri ponovni operaciji in zaradi morebitne skaženosti zaradi neprofesionalno opravljene prve operacije/ponovljenih rezov. Še enkrat poudarjamo,da se dobro pozanimajte, kakšna so pravila stroke in kakšne so dopustne tolerance in riziki ,ki ga prevzamete ob odločitvi za takšen operacijski poseg. V kolikor lahko pridobite pisno mnenje drugega kirurga, ki ga omenjate, vam bo to v veliko pomoč pri uveljavljanju vaših pravic in zahtevkov.
Lepo pozdravljeni!
Forum je zaprt za komentiranje.