Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Stročji fižil – čas kuhanja

Stročji fižil – čas kuhanja

Zdravo,
mi zna katera povedat koliko časa se kuha stročji fižol ki bi ga imela za solato? Je pa iz skrinje. A ga sploh kej tajam?

Hvala in lep dan še naprej :)))

Svežega jaz kuham 20-25 minut, zmrznjenega bi recimo 30, potem bi ga pa poskusila. Tajati ni treba, kar direkt v krop.

Nič ga ni treba tajati, daš ga v krop in soliš proti koncu, sicer se dolgo ne skuha.

kakšen se ti je zdel.Meni osebno ni slabše zelenjave,ki je bila predhodno zamrznjena,kot mi je stročji fižol.Okus in vonj-obup,da ne govorimo o prežvekovanju.
Ne vem,mogoče se pa to dogaja samo meni 😉
Aja,pa probala sem vsaj tri različne letine in od takrat obupala.Za vse večne čase!

Tok sem se veselila te solate… ampak ne to je pa bjak!! Kuhala sem 45 minut pa je bil fižolček še vedno kot surov na sredini 🙁 Pa še nek priokus je bil zraven. Ma nč za zelenjavno juho mi je ok (ga dam res čist mal not) za solato pa ni dobr 🙁

Pa mam spet banane za malco 🙁

No,sem vesela,pa ne zato,ker ti ni uspelo,zgolj zaradi tega,da sem si potrdila,da nisem čudna 😉 !

Zanimivo, že celo življenje ga jem na tak način, vseeno, ali je v solatah ali v omakah, pa še nikoli ni bil slab. Ena izmed mojih najljubših solat pozimi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close