Najdi forum

striženje

Rada bi ostrigla zeloo dolge lase. Že precej let nisem bila ostrižena (razen špičkov, ki jih redno negujem). Nočem tvegati in želim resnično dobro frizuro, ki bi pasala na mojo obliko obraza, postave. Ideje glede frizure nimam, zaradi tega bi rada tudi nasvet. Na katerega frizerja v Kranju, okolici se naj obrnem?

Hvala za pomoč,

Sandra

Mič styling v Kranju.
Še en mlad fant za katerega sem slišala, da je v redu, pa žal ne vem imena. malo se še pozanimaj v Kranju, mogoče pa se kdo tudi javi na forum.
lp alenka

Jaz sem imela skoraj do riti dolge svetlo rjave lase(na pol blond) Ina kaj sem naredila leto nazaj? Grem k frizerju in rečem “črno in kratko”

Zelo lepo frizurco mi je naredila, sicer ne čist moško kratko, nad rameni pa.
Spremembe so dobre za naše počutje in za počutje ljudi okoli nas. Ker če bi vsi samo špice strigli, bi bilo zeloooo dolgčas.

Velik sreče pri odločitvi

lp

Evo, šla sem v MIč in rekla: “Na kratko”

Iz dolgih, tudi do riti in redno negovanih, zelo gostih las, sem sedaj za poskušino ostrižena do ramen, neenakomerno. Z samim izgledom sem zelo zadovoljna, toda vroče mi je po vratu in čelu, ko mi lasje padajo neenakomerno. Speti jih ne morem, zato sem se odločila, da bom v kratkem pristala na čisto moški frizurci. Vsaj čez poletje 🙂

Pri miču so krasni, predvsem Urša!

Hvala za vso pomoč in veliko zadovoljstva z vašimi lasmi.

LP

Spoštovani!

Ja pred kakšnim tednom sem se šla ostrišt. Imela sem lase do riti pa sem skrajšala ogromno do vrata oziroma skoraj do ramen. Ni mi žal imam zelo lepo frizuro in je zelo zelo lepo. Tebi piporočam da se ostrižeš na stopničke več nivoje zelo lepo pride.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close