Striženje sprednjih las
Zanima me, kako si strižete sprednje lase (tiste, ki imate frufru oz. kratke). Greste vsakič k frizerju samo zaradi tega? Ker jih je verjetno potrebno striči pogosteje kot ostale lase, saj začnejo kar hitro siliti na oči, izgubljati obliko … Frizerji sploh prakticirajo striženje zgolj sprednjih las?
Hvala.
Frufruja si ne strižem sama, ker se mi zdi da ne bi naredila lepe oblike. Frizer pa lepo postriže in malo osveži vse skupaj. Tako da grem vsakič k frizerju in ponavadi to naredi zastonj, oziroma mu dam 2, 3 evre. Treba ga je striči malo pogosteje, ampak spet odvisno kolk hitro rastejo lasje. Jst si ga nisem ostrigla že dva meseca pa je šele zdej predolg in ga grem jutri ostriči. In ja, frizerji prakticirajo striženje samo sprednjih las 🙂
LP
jaz ga 20 let strižem sama….ne pustim frizerju…..kupila sem si dobre škarje….vedno si ga strižem naslednji dan ko imam oprane lase……pa fino gost glavnik je treba met….če ne uspe takoj…potem občasno še popravim kakšen dan ali dva kasneje 🙂 zadnjič sem bila pri frizerki in je rekla, da sem tako profesionalna, da se ona niti dokaknit ne upa…da ne bi nikoli znala naredit tako ravne črte 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.