striženje + barvanja lj in okolica
Tudi jaz iščem frizerja, s katerim ste zadovoljne in vas hkrati postriže za normalno ceno. Vedno skočim v x salon, ki pač ima fraj, pa žal še nisem bila zares zadovolja. Le enkrat, a tam se je potrebno naročiti za več kot en mesec v naprej, kar pa je pri meni neizvedljivo.
1raglja, ne razumem, zakaj ne napišeš ime salona? Ok, reklama pa to, dobro, pa vzemimo to kot pohvala dobremu frizerju.
Zato, ker je smotana in ljubosumno čuva zase…od nje še nikol ni blo kej pametnega in uporabnega za izvedet, sam lapa v tri dni…. Kamorkoli pogledaš povsod ta njen nick…sam še pašteto odprem pa bo najbrž tudi 1Raglja ven pogledala…brrrrrrrrrr[/quote]
To se zgodi le pri ribji pašteti:)))))))))))))))))))
Zato, ker je smotana in ljubosumno čuva zase…od nje še nikol ni blo kej pametnega in uporabnega za izvedet, sam lapa v tri dni…. Kamorkoli pogledaš povsod ta njen nick…sam še pašteto odprem pa bo najbrž tudi 1Raglja ven pogledala…brrrrrrrrrr[/quote]
To se zgodi le pri ribji pašteti:)))))))))))))))))))[/quote]
…o hvala kUrcu pol sem varna, k jo ne jem…
Jaz se že nekaj časa barvam doma, tako nekaj privarčujem, pa kolegica mi vedno pomaga, tako da je tko tudi bolj zabavno. Ne vem, jaz sem probala že nekaj blagovnih znamk, vendar mi še najbolj sedejo barve Supreme od Subrine. Zelo dobr sijaj, pa barve so res hude. Tako da sem vedno znova nad rezultatom zadovoljna. Mi je blo pa enkrat čudno ker sem nujno rabila barvo, pa sem skočila v DM, pa ugotovila da Subrine v drogerijah DM sploh ne moreš dobiti!
Forum je zaprt za komentiranje.