Strinjam se z njim…
Problem je v kimavcih, v tistih, ki vztrajno trdijo, jaz samo delam svoje delo. To je ta prototip današnjega človeka, otopel, hladen, nezainteresiran, samozadosten, naiven, poslušen, vodljiv, nesamostojen, skratka programiran, oziroma robotiziran, dosegli so, kar so hoteli ubili so razum, veliki večini svetovne populacije.
Plavi, 27.09.2021 ob 12:08
Problem je v kimavcih, v tistih, ki vztrajno trdijo, jaz samo delam svoje delo. To je ta prototip današnjega človeka, otopel, hladen, nezainteresiran, samozadosten, naiven, poslušen, vodljiv, nesamostojen, skratka programiran, oziroma robotiziran, dosegli so, kar so hoteli ubili so razum, veliki večini svetovne populacije.
Ja!
Pa čuta za resnico ni in dosti jih ne loči zrna od pleveli.
Jaz pa se strinjam tudi z mladimi, ki so se končno začeli zbujati in boriti proti temu fašističnemu nasilju, psihiranju, izsiljevanju ter prisili našvasanih škodljivih nagobčnikov.
Kje ste drugi in kaj čakate ? Dajte že dol te nagobčnike.
Ti si en kimavec … Nekateri smo strokovno izobraženi na določenem področju in smo že velikokrat na lstni koži občutili kako je, ko se ljudje, ki nimajo pojma o stroki vmešavajo v strokovno področje. Tukej pri Coroni ste lahko heroji, me zanima, če bi bili, če bi vam postavili diagnozo rak. Veš, kemoterapija in obsevanja imajo veliko stranskih učinkov, bistveno in veliko več kot covid cepiva, pa me zanima, če bi kdo odklonil uradno zdravljenje raka s kemoterapijo in obsevanji, če bi tako predlagali zdravniki.
Forum je zaprt za komentiranje.