Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Strežnika ni mogoče najti

Strežnika ni mogoče najti

Občasno se mi pojavlja omenejena napaka. Pri določeni strani pa traja to le nekaj sekund in ko poskusim ponovno, se stran odpre. Ravno tako Outlook Express pri branju pošte včasih javi napako, da ne najde poštnega strežnika. Ni mi jasno kako, da po parih sekundah pa ga najde.
Zdaj je bilo nekaj dni OK, danes pa se mi je spet začela občasno pojavljat ta napaka. A kdo ve, kaj bi lahko bilo narobe?

Na poti do cilja je polno gradbišč, pa pač naletiš na rdečo luč in je potrebno malo počakati.

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Potrebno bo spisati več podatkov. Npr. ali dostopate do interneta preko routerja, kateri je vaš ponudnik interneta (Siol, Amis, T2,…..).

Najbolje je, da se modem takrat, ko vam strani ne odpre, izklopi iz el. omrežja in po 2 minutah ponovno zažene. Če je še vedno ista napaka (ker sem prebral, da vam dela nekako normalno par dni, potem pa spet isto), je potrebno obvestiti ponudnika, da vam napako odpravi oz. zadnja možnost – modem tudi zamenja.

Lep dan, B.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close