Stresni test
Nbaivnica! 2381€ samo za tisto kar so povedali![/quote]
Naj se popravim, za tri največje banke (NLB,NKBM in ABANKO) bomo dali 1500€.
So pa v reali številke tudi bistveno večje od tvoje in se bodo še dvignile. Problem v teh bankah niso samo slaba posojila in kake investicije, gre se tudi za slabe naložbe v trgovanje tako doma kot v tujini in to se še vedno dogaja. Žal na področju tradinga se ni nikoli iskalo krivcev in odgovornih tukaj pa izpuhti ogromno denarja, ki ga seveda bomo mi davkoplačevalci pokrili. Zato se pa pojavljajo vedno večje izgube poslovanja, a nihče se ni vprašal na kak način se je ustvarilo še dodatnih nekaj 10 milijonov, mogoče tudi več teh dodatnih pufov. Pogrešam pa s strani specializiranega državnega tožilca ta pregled. Pač to ni več obvladovanje nekega posla, ampak gamblanje, ki ga mi pokrivamo.
Nbaivnica! 2381€ samo za tisto kar so povedali![/quote]
Naj se popravim, za tri največje banke (NLB,NKBM in ABANKO) bomo dali 1500€.
So pa v reali številke tudi bistveno večje od tvoje in se bodo še dvignile. Problem v teh bankah niso samo slaba posojila in kake investicije, gre se tudi za slabe naložbe v trgovanje tako doma kot v tujini in to se še vedno dogaja. Žal na področju tradinga se ni nikoli iskalo krivcev in odgovornih tukaj pa izpuhti ogromno denarja, ki ga seveda bomo mi davkoplačevalci pokrili. Zato se pa pojavljajo vedno večje izgube poslovanja, a nihče se ni vprašal na kak način se je ustvarilo še dodatnih nekaj 10 milijonov, mogoče tudi več teh dodatnih pufov. Pogrešam pa s strani specializiranega državnega tožilca ta pregled. Pač to ni več obvladovanje nekega posla, ampak gamblanje, ki ga mi pokrivamo.[/quote]Ne pričakuj nobenega specializiranega državnega tožilca za pregled, ker je v igri preveč denarja in vsi, ki bi morali kakorkoli ukrepati držijo parklje v koritu tako da…… :(…
Ansambel obup nam igra….
Zato se mi ne bomo mogli nikoli primerjat z državami, ki take zadeve raziščejo, dobijo odgovorne in jih obsodijo. Sploh ne pričakujem, da se bodo te stvari pri nas uredile, edino kar pričakujem, da nas bodo še bolj odirali. Hkrati s takimi neresnimi potezami namesto, da bi privabili investitorje, se nas le ti izogibajo, kot hudič križa.
Zato se mi ne bomo mogli nikoli primerjat z državami, ki take zadeve raziščejo, dobijo odgovorne in jih obsodijo. Sploh ne pričakujem, da se bodo te stvari pri nas uredile, edino kar pričakujem, da nas bodo še bolj odirali. Hkrati s takimi neresnimi potezami namesto, da bi privabili investitorje, se nas le ti izogibajo, kot hudič križa.[/quote]Kdo pa bo tolk prismuknjen, da bi pri nas karkoli vlagal, če imamo take zakone po katerih se lahko legalno krade? O_o
Napišejo “lopovske zakone” po katerih kradejo, potem “iščejo” tiste ki so kradli… zraven pa še kao iščejo vlagatelje in rešujejo gospodarstvo…..
Ma, a kdo še verjame tem zgodbicam, ki jih trobijo trobila oblastnikov?
Jaz bi jo priključil Avstriji :)[/quote]
Samo bi se hitro rodil nov Dolfi, da naredi čistko pri nas[/quote]Saj taka iztirjena “demokracija” “rodi” Dolfija, ker ljudje stavijo vse upe na eno “vsemogočno” osebo z avtoriteto.
Tolk smo zabredli, da res ne vem kako bomo to rešili….. 🙁
Samo bi se hitro rodil nov Dolfi, da naredi čistko pri nas[/quote]Saj taka iztirjena “demokracija” “rodi” Dolfija, ker ljudje stavijo vse upe na eno “vsemogočno” osebo z avtoriteto.
Tolk smo zabredli, da res ne vem kako bomo to rešili….. :([/quote]
Po mirni poti … sigurno ne 🙂
ups moram brzdat svoje notranje šibkosti 🙂
Paco ne vmešavaj se z neprimernimi komentarji, ko z Iskreno rešujeva državo! 😉 :D[/quote]
Spucej radlc!!!!
Sporočilo ni bilo dostavljeno.
Uporabnik ‘On_’ ima poln predal.[/quote]To je bilo zaradi stresnega testa…. če prenesem, da mi ga mon punce za sprot nafilajo….
Res so pridne, jaz pa….. 😀
Paco ne vmešavaj se z neprimernimi komentarji, ko z Iskreno rešujeva državo! 😉 :D[/quote]
Spucej radlc!!!!
Uporabnik ‘On_’ ima poln predal.[/quote]
Ja ja, fantje, se mi zdi, da vam On_ odžira del sporočil, ki bi morala pripadati tudi vam.
Le kaj delate narobe :)))
Spucej radlc!!!!
Uporabnik ‘On_’ ima poln predal.[/quote]
Ja ja, fantje, se mi zdi, da vam On_ odžira del sporočil, ki bi morala pripadati tudi vam.
Le kaj delate narobe :)))[/quote]
Morda ga pa pecam! ☺☺☺☺
Le kaj delate narobe :)))[/quote]
Morda ga pa pecam! ☺☺☺☺[/quote]
Ja, je pač tip moškega, ki je privlačen tako ženskemu kot tudi moškemu spolu. A ni to lepo :))
Skratka, “zvisel” ne bo nikoli. :))
Tolk smo zabredli, da res ne vem kako bomo to rešili….. :([/quote]
Potem je treba le še počakati, da jih “rodi” še več.
Čeprav bi že zdavnaj morali organizirati proti-mafijsko skupino, ki bi očistila državo.
Kako bi jo pa ti rešil?[/quote]
jaz že nekaj let navijam, da pride tamala švedska princesa vsaj za vojvodinjo …. njen praprapra ded je bil Napoleonov maršal, ki so ga švedi (takrat še skupaj z norvežani) poprosili, da jim pride za kralja.
Vse ostalo je uspešna zgodba ☺ .. vmes je v Nemčiji pretepel Napolena ☺
Forum je zaprt za komentiranje.