stresena slika
Pozdravljeni!
Imam težavo. Pri slikanju dojenčka, ko je le-ta prišel iz prodnišnice in zaradi treme in skrbi, ali bo vse v redu, sem pomotoma nastavil na pokrajino, oz. še niti ne vem na kaj.
Imam Canon 85a. Slike pa se stresene. Ker bi zelo rad te slike dal razviti in jih shranil, pa ne vem, kako jih naj, če spoh jih lahko obdelam ter s kakšnim programom, da bi bile kolikor toliko v redu?
Žal mi je, da se mi je to zgodilo, a sedaj si ne znam pomagati, zato vas prosim za pomoč!
Slike zal ne mores kej prevec obdelat,,, ce je stresena oz neostra. Do tega pride ker je brez flesa dolg cas in rabs met stativ. oz lahko tudi da si bil preblizu dojencka. ponavad mors bit kak 1m stran razn ce nimas nastavleno na makro.
Mogoce ce jo s kontrasti mal obdelas dobis kako % boljs slikco sam bo se zmer neostra. To je tako kot na negativu,,, ce je negativ neoster ti ben ne more nc narest.
cestitam k si postal ocka (vsaj predvidevam da si)
Vse se da, samo veliko dela je potrebnega pa tudi nekaj znanja.
Če hočeš, mi lahko na email pošlješ vsaj dve sliki pa bom videl kaj lahko naredim. Ponavadi se doda več filtrov in se spremeni en layer najprej v ČB, da se poudarijo določene močne linije.
email je pa flambirana_oFca@hotmail.com
LP