Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Stres & mobiji

Stres & mobiji

Haha Margi idi se solit;)))

Ja..stres mi ne provzroca mobi,sluzba in odgovornost pa.

Enako, zato imam pa (spet) Nokio.[/quote]

Ja kolk daleč pa sta vidva od najbližjega štroma?
Mislim…ne bi rekla da ga non-stop uporabljata in da vama je pomembno koliko časa zdrži baterija (se pravi najmanj en dan).[/quote]
Toliko kot ga uporabljam, zelo nerada vidim, da me Murphy zjebe, se pravi, da mi crkne ravno takrat, ko moram opraviti kak nujen klic.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ja no … oba trdita, da ga ne uporabljata veliko, se pravi tudi baterije ne moreta kar tako znucat. 1x na dan pa menda že prideš do kakšne vtičnice.

V bistvu, če jaz tebe prav razumem: ti hočeš zje*at Murphya ? :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja no … oba trdita, da ga ne uporabljata veliko, se pravi tudi baterije ne moreta kar tako znucat. 1x na dan pa menda že prideš do kakšne vtičnice.

V bistvu, če jaz tebe prav razumem: ti hočeš zje*at Murphya ? :))))[/quote]

Margot, če kličeš za vsako malenkost sem ter tja in debatiraš o vsaki čenči po tel., tako kot najstniki, potem res hitro sprazniš baterije. :)) Kaj pa nazaj, ko še ni bilo prenosnih telefonov. Ne boš verjela, ampak ljudje so preživeli tudi brez njih. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Margot, če kličeš za vsako malenkost sem ter tja in debatiraš o vsaki čenči po tel., tako kot najstniki, potem res hitro sprazniš baterije. :)) Kaj pa nazaj, ko še ni bilo prenosnih telefonov. Ne boš verjela, ampak ljudje so preživeli tudi brez njih. ;)[/quote]

Ma ne boste verjeli, a tudi danes se da preživeti brez njih. 😉

Ma da se živeti tudi brez štroma, samo zakaj bi? Ne vem, mogoče sem samo jaz tak frik ampak – mene prav ta napredek tehnike navdušuje, poenostavlja komplicirane stvari, prihrani čas…

…in potem nisem nikoli pod stresom :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

mi smo to radii sa golubovima — bjelima — a i kao golubovi

1x na dan? Pa to je potem tako kot kontracepcijske tablete… 😀

Ma, ne ravno zjebat, samo mir pred njim hočem – že to, da sem furjasta, mi dovolj preglavic dela, če k temu dodaš še moj temperament, je pa to lahko super podlaga za stres. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Margot, če kličeš za vsako malenkost sem ter tja in debatiraš o vsaki čenči po tel., tako kot najstniki, potem res hitro sprazniš baterije. :)) Kaj pa nazaj, ko še ni bilo prenosnih telefonov. Ne boš verjela, ampak ljudje so preživeli tudi brez njih. ;)[/quote]
Zame je telefon še vedno naprava za kratko izmenjavo informacij, se veliko raje na kavi dobim, pa podebatiram – izjema so samo kakšne kritične situacije (recimo, ko se prijateljica, ki ne živi v istem mestu, znajde v stiski, pa rabi pogovor).

Tudi ti si precej slikovit….. 😉 😀 :D[/quote]
😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close