štrenasti lasje
Pozdravljeni!
Obračam se na vas, preden ponovno iz obupa grem v trgovino in kupim stvari za lase, ki mi ne bodo ustrezali. Lani poleti so mi zelo izpadali lasje, sicer so mi izpadali že kar nekaj časa, a v poletnem času je moja frizerka naredila takšno paniko, da če sem kaj bolna, ali kaj. V glavnem takrat sem bila res pod hudim stresom in mislim, da je bilo krivo to. Dala sem si pregledati kri in je bila vredu. Vedno sem imela zelo močne, goste črne lase, ki so se po mojem mnenju malce prehitro mastili. kakšni dve leti nazaj sem tudi zelo menjavala šampone (norost, ker si vedno nezadovoljen s tem kaj imaš- nisem znala cenit mojih las). Letos pa imam že kar nekaj časa tako štrenaste oz naelektrene lasje, že ko si jih sperem in se posušijo. Če so spuščeni zgledajo zelo nenegovani, a uporabljam balzam. Ko pa imam mastne, pri tem je mastno samo lasišče že tretji dan po pranju, so konice tako suhe, da me je zvečer ko se počešem iti sram v posteljo, ker izgledam ful zanemarjeno.
Pri frizerju sem kupila pred enim letom masko in arganovo olje orofluido, pa se mi zdi da mi ne preveč ustreza.
Zanimajo me vaša mnenja, če ste že imeli podobne težavice z lasišče in se vam že vnaprej zahvaljujem.
Minaki,
vzrok za izpadanje las je lahko preprosto stres. Pazite na uravnoteženo prehrano in k njej dodajte prehransko dopolnilo, ki vsebuje biotin, cink ter folno kislino. Zaradi pomankanja vitaminov in mineralov imate lase štrenaste in suhe.
Za zdravljenje štrenastih suhih in poškodovanih las imamo pri nas na voljo odličen tretma imenovan Glajenje las. Lase nahrani, navlaži oblikuje. Več o tem si oglejte tukaj:
Glajenje las
Glajenje las-faq
Če želite več informacij se lahko oglasite na posvet.
Lp
Nadja Naya Urevc
Imam dolge suhe, štrenaste in polomljene lase. Pred dvema tednoma sem bila na Glajenju las v Evilhairu. O takrat naprej nimam s frizuro nič dela, zjutraj lase skrtačim in grem v službo. Prej sam za likanje porabila vsaj 20min in bila ob slabem vremenu čez eno uro spet kot sračje gnezdo. Zato sem venomer nosila figo, to pa mi je lomilo konice las.
Zaenkrat se ne morem načuditi kako nahranjeni in glatki so lasje, upam da učinek zdrži čimdlje. Jaz defenitivno pridem na ponovno Glejenje čez 3 mesece. Zelo sem zadovoljna.
Forum je zaprt za komentiranje.