Streljanje v BTCju?
možno da dilermafija, 17.09.2021 ob 16:14
Kr tko, 17.09.2021 ob 16:08
-
Pa to je resno, ne pa pisat tako glupe komentarje. Kaj če bi bili vi tam ali kdo vam blizu in bi bil ustreljen? Halo… BTC sredi belega dne!
Ja kaj – eden ni top dilerju prinesel denarja za prejeti in razprodaniprašek. Saj se niso do smrti. Tako tipično obračunavajo med seboj dilerčki.
Ja, ni fajn bit tam okoli, zato se pač izogibaj.
Saj v Župančičei jami v LJ se tudi pogosto “strelja” se tudi streljali pred desetletnjem – takrat sicer tudi s smrtnim izidom.
novice.svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/5e5a37f6f3d98/govorice-o-streljanju-v-ljubljani-so-se-razsirile-policija-pojasnjuje
old.slovenskenovice.si/novice/slovenija/je-bil-mafijski-kralj-ali-je-obogatel-z-milko
Sej v tem je problem, ne moreš se izogibat. To se je zgodilo sredi belega dne v BTCju. Mislim, da sem ravno v tem lokalu prejšnji teden pila kavo. Če se že morajo streljat naj se stran od ostalih ljudi, ki nimajo nič z njimi. “Dobrodošli v Ameriki”.
Cedalje vec, 17.09.2021 ob 16:12
Darwin120, 17.09.2021 ob 16:00
Cedalje vec, 17.09.2021 ob 15:58
Ja trije so se skregal in je en potegnil pistolo. To ma ful veze s cepljenjem ja
Policaji so se tudi zbrali pred parlamentom imeli čelade na glavi. Ja ful ima to veze z moto zborom…
Namigujes da cepivo krivo da se folm strelja. Zemlja je tut ravna?
Ne. Sam ravno spomnil sem se na smešno poved in jo zapisal.
Kr tko, 17.09.2021 ob 16:33
Sej v tem je problem, ne moreš se izogibat. To se je zgodilo sredi belega dne v BTCju. Mislim, da sem ravno v tem lokalu prejšnji teden pila kavo. Če se že morajo streljat naj se stran od ostalih ljudi, ki nimajo nič z njimi. “Dobrodošli v Ameriki”.
Ma kakšna Amerika: dobrodošla kot v Kolumbiji, Mehiki, južni Italiji, Afganistanu pa Črni gori,…. 🙂 Leglu narkokartelov
A res262, 17.09.2021 ob 16:21
simma, 17.09.2021 ob 14:39
Sodelavka mi je pravkar povedala, da je njena kolegica v BTCju slišala streljanje, baje da nekaj ljudi leiži na tleh. Mafijski posli?
Škoda, da niso jajčkota in hojsota oink oink počili in to do konca.
PRimitivec Fajonistični.
v tistem lokalu je dostikrat za videti prav lušne, urejene ženske. Pol pa še mafijoza tja uletava, da malo počekira, če bi lahko katero zapecali na fasado pleha recimo.
Mulci se furajo, nabijajo po gasu svoje bmw-je od rondoja do rondoja na polno, ko ni več gužve, da se sliši glas mašine in, te mulce bi treba dobiti v past in jih orng prečekirat, ker si res preveč dovolijo, mogoče vejo kaj o mafijozih, če niso del njih.
Ne bi bilo slabo, da bi kamere tam postavili, ali policiste, ki so šli s 50 timi leti že v penzijo, da še kaj naredijo za to penzijo.
Forum je zaprt za komentiranje.