Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Streljanje v BTCju?

Streljanje v BTCju?

Sodelavka mi je pravkar povedala, da je njena kolegica v BTCju slišala streljanje, baje da nekaj ljudi leiži na tleh. Mafijski posli?

Zunaj v bližini tržnice BTC:

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/strelski-obracun-v-ljubljanskem-btc-ju-intervencija-poteka.html

Stevo je puco, na Mirsada, jer mu je ovaj preuzeo teritorij. Nestala je manja količina bijelog praha, neko je dobro očistio nosnice. Par gorila je upotrjebilo šake u nekoj tamnoj ulici.Idemo dalje, za iste pare!

??

Kojeg mirsada?

Sami cigani na slikah.

Začelo se je!

Bez veze. Vsi so celi in se že zdravijo v kliničnem. Kawbojci in balkanci.

Zanima me ali so udeleženci spoštovali pravila PCT?

Baje so bili “brazilci”.

To ste dosegli s svojimi agresivnimi shodi  in kvazi  protesti.   Upam, da policija čimprej naredi red.

Odgovor na objavo uporabnika
Tristan364, 17.09.2021 ob 15:25

To ste dosegli s svojimi agresivnimi shodi  in kvazi  protesti.   Upam, da policija čimprej naredi red.

Naj naredijo red nad brazilci? Vic stoletja.

genij…

Desperadodajka, 17.09.2021 ob 14:52

Začelo se je!

To je bilo vedno prisotno samo so ljudje vedno noreli za denar in niso opazili kaj se dogaja v okolici.

Zanima me553, 17.09.2021 ob 15:06

Zanima me ali so udeleženci spoštovali pravila PCT?

Mafija ima vedno pct. ??

Menda sta se Kekec in Rožle skregala zaradi Mojce in Pehtinih travc in rožic. Na žalost se je spor končal s streljanjem.

Dobra volja je najbolja, juhej!

Stranski učinki. Agresivnost cepilcev se stopnjuje. Kaj bo šele po naslednjih osvežilnih dozah ali v abstinenčnih krizah zaradi motenj v preskrbi?

Verjetno je šlo za pogajanja v zvezi s ceno HAT in PCR testov. Domnevati bi šlo, da cena ne bo padla.

Ja trije so se skregal in je en potegnil pistolo. To ma ful veze s cepljenjem ja

Cedalje vec, 17.09.2021 ob 15:58

Ja trije so se skregal in je en potegnil pistolo. To ma ful veze s cepljenjem ja

Policaji so se tudi zbrali pred parlamentom imeli čelade na glavi. Ja ful ima to veze z moto zborom…

Pa to je resno, ne pa pisat tako glupe komentarje. Kaj če bi bili vi tam ali kdo vam blizu in bi bil ustreljen? Halo… BTC sredi belega dne!

Darwin120, 17.09.2021 ob 16:00

Policaji so se tudi zbrali pred parlamentom imeli čelade na glavi. Ja ful ima to veze z moto zborom…

Namigujes da cepivo krivo da se folm strelja. Zemlja je tut ravna?

Kr tko, 17.09.2021 ob 16:08
    Pa to je resno, ne pa pisat tako glupe komentarje. Kaj če bi bili vi tam ali kdo vam blizu in bi bil ustreljen? Halo… BTC sredi belega dne!

Ja kaj – eden ni top dilerju prinesel denarja za prejeti in razprodaniprašek. Saj se niso do smrti. Tako tipično obračunavajo med seboj dilerčki.

Ja, ni fajn bit tam okoli, zato se pač izogibaj.

Saj v Župančičei jami  v LJ se tudi pogosto “strelja” se tudi streljali pred desetletnjem – takrat sicer tudi s smrtnim izidom.

novice.svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/5e5a37f6f3d98/govorice-o-streljanju-v-ljubljani-so-se-razsirile-policija-pojasnjuje

old.slovenskenovice.si/novice/slovenija/je-bil-mafijski-kralj-ali-je-obogatel-z-milko

Cedalje vec, 17.09.2021 ob 16:12

Namigujes da cepivo krivo da se folm strelja. Zemlja je tut ravna?

Je, je. Samo spomni se kako nam je vsem matematično pokazal nekaj časa nazaj, da se iz Triglava ne bi smelo videti morje, pa se vseeno!

Balkanci, ki jih albanska princesa tako vneto vabi. In zdaj se ta golazen zdravi v ukc na naše stroške.

Cigani, pač.

Nekdo je rabu QR za na kavo, tadrug mu je ni dav, nakar se na plano potegne pištolo.

Klasika. Več takih rabmo v državi.

simma, 17.09.2021 ob 14:39

Sodelavka mi je pravkar povedala, da je njena kolegica v BTCju slišala streljanje, baje da nekaj ljudi leiži na tleh. Mafijski posli?

Škoda, da niso jajčkota in hojsota oink oink počili in to do konca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close