stran se ne naloži!!!
Ok, js mam spet en problem. Namreč, ko sem na netu (adsl), se mi večkrat začne dogajat, da se mi stran ne naloži v prvo, ampak se pokaže le prazna, bela stran, naloži pa se šele potem, ko jo večkrat poskušam ponovno naložit. To je zelo moteče. Zdi se mi tudi, da se to pogosteje pojavlja, ko sem že dlje časa na netu. A je to kakšen virus al je z računalnikom kaj narobe al kaj?ž
No super, tole že četrtič pošiljam!
Uporabljaš kakšen router (žični/brezžični)? Mogoče je kaj narobe pri tvojem ponudniku neta, da prihaja po določenem času do prekinjanja. Lahko pustiš funkcijo ping -t 193.2.1.66 teči nekaj časa, tako da boš videla kaj se dogaja s tvojim netom. Najbolje da pustiš nekaj ur teči in potem pogledaš statistiko (sent, received, lost, time…) kaj se je dogajalo (če bodo slabi rezultati, pokliči ponudnika). Za pinganje pojdi v: Start –> Run –> napiši cmd –> in zgornji ukaz…
Lp, Max
Najbolje je da gledaš average/ms, ki naj bi bila tam nekje <10ms. Oziroma najbolje je tako, da imaš nekakšno konstantno povezavo, ne pa da prekinja (kot v tvojem primeru) in da ping skače od 10ms in do npr. 50ms… Izgleda da je njihovo omrežje ob tej uri nabasano do konca ali pa imajo preslabo infrastrukturo… Če se ti bo to še kar ponavljalo, je najbolje da jih pokličeš in da naj to uredijo. Lahko pa še prej pokličeš kakšnega znanca ki ima net pri istem ponudniku (bližina tebe), pa ga vprašaš kako njemu dela.
Lp, Max
Forum je zaprt za komentiranje.