Najdi forum

Strah

Ok, morem nekomu to povedat, kr se mi zdi ful čudno kaj se mi dogaja.

Danes sem imela ful čudne sanje o tem, da sem zanosila s svojim partnerjem in da sem se mogla k preselit k njemu, in da se mi je to zdelo grozno, kot da se moram odpovedat vsem sanjam, kot da bi mi nekdo odvzel svobodo. Pa ne vem, a so to moji strahovi al ne vem, čudno, a ni če si v nekoga zaljubljen, da si ravno obratno, želiš met z njim otroke, pa živet z njim. Med nama je sicer razlika uh… sam se mi zdi, da ga imam rada, ne vem če sem imela že koga tako. če bi pa mogla živet z njim, se mi pa res zdi, da bi mu mogla posvečat več časa, oz. da nebi imela več toliko časa zase (za treninge, za svoje razvade, prijatelje…) pa še to, da bi se mi zdelo, kot da nekod skrbi zame, pol si pa pač ne moreš vsega na tak način privoščit, kot bi rad (npr. isto kot pri starših, ko skrbijo zate, pa se potem pač moraš prilagajat, in jaz sem se pač mogla na tak način, da skor že tisto nisem bila več jaz… še sedaj je tako, sam da sem starejša pa nekatere stvari razumem, in pač nočem delat tako kto mi rečejo, delam, tako kot je meni prav).

Me zanima, kako je bilo takrat, ko ste vi začeli živet s svojimi partnerji? Pa npr. sploh tiste, ki ste se preselile v nejgovo stanovanje oz. hišo, ne da ste si vse skupaj ustvarili. Me zanima predvsem to, če ste počele vse, tako kot vam je pasalo, ali ste imela slućajn kakšen čuden občutek slabe vseti 8tud če iamte službo in itak same služite svoj denar). Ok sej se še ne mislim selit, sam me je pa strah, da bi se kdaj mogla odločat med tem a bi se al ne, pa da nebi kdo moje zavrnitve razumel, kot da ga nimam rada…

Aja, pa še eno vprašanje 🙂 Če imate že od nekdaj tak hobi, ali pa neo željo, da jo uresničite, pa se vaš partner s tem ne strinja, je prav odločno proti, kaj bi naredile? Mene je namreč prav tega strah, da ne bom mogla uresničit te svoje želje, če bom kdaj s kom živela (izvira še od ene slabe izkušnje z bivšim, katerim sva šla zarad tega narazen, sam je šlo za nekaj drugega). Aja, moja želja je taka, nameravam jo pa uresničit, je pa mogoče 5% moških, ki bi jim to bilo všeč, vsi ostali se zgražajo. Pa mi je vseen, tud če zarad tega sama ostanem 🙂

Stvar skupnega življenja je tudi prilagajanje eden drugemu. Določene reči boš pač morala pozabiti, sicer je bolje, da ostaneš pri sedanjem stanju.

Pa še to: sanje verjetno pomenijo, da ne boš več deležna raznih daril, kot si jih opisala v svojih prejšnjih postih.
Lepo se imej in lepše sanjaj!

OK, če sam to, pol je v redu 🙂 Ne bi blo fajn, da bi se dobesedno uresničile, sploh ne bi vedela kaj naredit, če bi se znašla v taki situaciji (z dojenčkom :)))) aaaaa )

Kako pa darila, nič ne poveš!?

oj,

zavedati se moraš, da je partnerstvo prilagajanje, odpovedovanje, sklepanje kompromisov…le tako lahko živiš v neki harmoniji…

misliš, da ga imaš rada…malo se zamisli kaj sploh hočeš…če samo misliš, da ga imaš rada je verjetno premalo za uspešno partnerstvo

najbolje je če poskrbiš, da boš zaslužila dovolj denarja, da ne boš rabila partnerja prositi za vsak tolarček…

vso srečo…pa brez strahu:))

Če v partnerskem odnosu ni prostora za uresničitev tvoje želje se vprašaj kaj ti več pomeni. Odgovorila si si pa že sama v zadnjem stavku: Pa mi je vseen, tud če zarad tega sama ostanem 🙂

Alo XTMR!

Partnerstvo ni sinonim za odvzem svobode, je pa sinonim za ‘kompromis’, nikakor pa ne način, kakol drug drugega omejujeta.

Skratka, želim ti prijetnejše sanje in resen razmislek, ali je mogoče tvoj strah-sanje utemeljen in že veš, da če se bo to zgodilo, tako bo.

Takrat resno premisli, če je sedanji partner primeren zate. Morda zgubljaš čas.
Če ni primeren za skupno življenje, verjetno pomeni, da se imata rada tudi iz naslova ‘ugodnosti’. In sex je le ena stavr izmed njih, kajne?

Srečno!

D.

Jaz sm vedno k sm mela kksne more pol ugotovila da je to kej k me je moril tko..kksne tezave pa zivcnost pa to. Lohk da te je tega pac tud tko strah.Pac kot neka odpoved svoje neodvisnosti in prevec prilagajanja drugim..sploh k si napisala da si se doma ful prilagajala..pa se mogoce bojis da bo zdj isto.

A kdo ve kaj pomen ce sanjas da nekdo umre?

Želje? Uresničevanje želja proti volji okolice? Nikoli se nisem oziral, kaj bo okolica rekla. Večkrat se je zgražala. Je pa res, da moraš za take odločitve imeti postavljen svoj trden sistem vrednot, da ne prekoračiš svobode ali vrednote drugih…

Samo na tebi je, da se odločiš, kaj boš naredila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close