Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Stotič depilacija

Stotič depilacija

Jaz si po tisoč in eni preprobani metodi dlake spet brijem, ker moram imeti noge 2x na teden zaradi športa gladke in tako ne pridem več nikoli do voskanja, ker enostavno ne zrastejo dovolj. Kako ostale to rešujete? Enake probleme imam vedno poleti, ko enostavno ne moreš čakati, da bodo toliko zrasle, da bodo za voskanje, ker vmes nisi za med ljudi. Prosim, pomagajte z nasveti, kajti tega britja imam že poln kufer. Pa še na bikiniju imam vse polno rdečih pikic kljub mazanju z bepanthemom (Se koža tam kdaj navadi depilacije?). Ko pa sem se epilirala s strojčkom, so se mi nenormalno veliko vraščale, res pa, da je bil strojček že starejšega modela. Kakšne izkušnje imate z novimi? Hvala.

Sem nabavila novi silk epil in ti povem, da je stari v primerjavi z njim, kot bi ga poganjala na noge (kot stare šivalne stroje). Novi je skratka milina.
Glede bikinija: jaz se namažem s kremo buebchen wundschutzkreme, ki je zelo gosta, kot bi imela puder. Ker se z mašinco postrugam tudi pod pazduho, se namažem tudi tam in ni nobenega problema.

A pa so se ti s starim dlake kaj vraščale? Meni so se obupno, todi po 100 na eni nogi. Zdaj me pa skrbi, da bo z novim enako ali samo mal bolje. Ker ta strojček je zame rešitev, ker bi si lahko popoulila vse novoizrasle vsake 3 dni, a odbija me to vraščanje, ker potem sem imela že same ranice. Mogoče sem pa delala kaj narobe?

Ne, take krize z vraščanjem pri meni ni, tako da ti glede tega ne znam nič pametnega povedat.

joj tud jest imam probleme z vraščanjem – sploh ne vem kako rešit

upotabljam strep trakove une prozorne pa se mi zdi da je še slabš kot ze veet.
da ne govorim kako je po britju – srbenje in praskanje – vse vraščeno
a tale silkepil res pomaga, ker jest jih imam po nogah res kar precej.,..

Pojdite v kakšno drogerijo in tam poiščite tako “gobico”, ki ima na eni strani držalo na, drugi strani pa so taka groba vlakna, videti kot kakšna zelo trda slama. 🙂 Ponavadi so te “gobice” tako kot pripomočki za kopanje. S to stvarco se dajte po vsaki depilaciji oz. kadar se vam zljubi drgnit po koži, s tem se odstranjuje odmrla povrhnjica, s tem se bo število vraščenih dlačic zelo zmanjšalo. Potem pa samo še namažite s kremo in bo! 🙂 Jaz uporabljam od Subrine butter za telo, je res ful dober.

Meni se vraščajo kljub sisalovi rokavici. Žal.

Po nogah se brijem z navadno britvico (Gillete sensor za ženske), kar pod tušem vsakokrat, en dva tri in je gotovo, sicer pa hodim na barzilsko depilacijo. Nič vraščanja in drugih težav.

ma kaj ti je, depilacija se lahko dela na 2-3mm, ma ne lahko, tako se dela, da ne boli in so noge tedensko lepo urejene. Kupi si dober epilator in hopa, veselo na delo, vsak teden eno urco in bos vedno lepo urejena!!!Po 10 letih rednega takega epiliranja-depiliranja, jaz dlak skoraj nimam več, ne pa bir brrrr, sam to ne, lepo te prosim no, dlake po britju so čedalje bolj močne, da ne omenjam, da moras to delat vsak dan, drugace si ze jezek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close