Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Štorklja iz Slov. Bistrice je umrla, potem ko je mladoletnik streljal nanjo

Štorklja iz Slov. Bistrice je umrla, potem ko je mladoletnik streljal nanjo

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 16.08.2025 ob 20:55

Jaz grem kar tja, 16.08.2025 ob 20:46

modrivrag, 16.08.2025 ob 20:38

Jaz grem kar tja, 16.08.2025 ob 20:32

V ponedeljek grem tja in hočem govorit s tem očetom.

Grem stavit, da bo “nedosegljiv”, če bo pa se prikazal, boste pa že na PopTV videli razplet. Jim pošljem posnetek.

Pušnik, čaka te lekcija!

Jp, ti si poklicano od vsemogočnega za te zadeve, posrani trol repencelj☝️?….kje se jemljete teleta in budale?

Tebi je pa dolgčas kaj? A pridem še dol za Savo in se malo zmenima še o tvojih manirah?

Kaj bi rad povedal? Da se take stvari kar pusti? En zblojenec pač malo strelja, bomo že pozabili?

Glej, enkrat je nekomu dovolj. Ni primer, ki bo spremenil svet, ni niti problem ene štorklje, problem je v ljudeh, ki mislijo, da je to normalno in nič takega.

Ti pa to podpiraš. A misliš, da smo vsi take pizde, kot si ti? Anonimno se tu nekaj napenjaš, narediš pa nič. Kurac tako, veš!

Odjebi pezdec pod multinikom. Si res pogumno, da se kar kadi, ko se skrivaš neregistrirano.☝️?

Menda imamo pristojne organe za te zadeve, ne multinične virtualne repencelj mon dripce, ha?….jaooo

O, ti pa se definitivno spoznaš na anonimno drkanje, to pa vemo.
Kaj bi rad nekaj provociral v tri krasne ti?
Smrkavec je podivjana bodoča nevarnost za družbo, foter pa najmanj nesposoben starš in ker vemo, kako uradno iz tega ne bo nič, smo družba še vedno ljudje, ki znamo svoje mnenje povedat tam, kjer je treba.

Če si ti vajen samo bentiti, kritizirati, ampak nič narediti, je to pač tvoj pristop. Meni enako fukjen, kot tebi moj.  Pa te zato nimam za šlevasti gobec.

Tebe nihče ne sili kaj naredit, pač nisi za to. Se pa vsaj za sebe brigaj in ne seri tam, kjer ti ni mesto.

DebelaKrota, 16.08.2025 ob 21:28

modrivrag, dej pejt ti raj naprej trenirat, kako se uboge crve utaplja.
Sej vsi vemo, da ribo pol v Merkatorju kupis – so mi tvoji sosedje povedal. ?

NE, mladici storklje se zdalec niso samostojni. Res je, da so ze izven gnezd (vecina, ne vsi), ampak jih morajo starsi, preden odletijo v juzne kraje, se nauciti hranjenja.

Koliko let si opazoval gnezda vecih storkelj?
Jaz sem. Storklje imajo dozivljenske partnerje. Tudi grlice, orli, crna vrana…

P.S.: Ta zvestoba nima nobene zveze s tvojim privatnim zivljenjem… ?  (ok, mal sm zlobna ratala, sorry)

Aha. Ti boš vedela kaj o tem. Ne jaz ko sem ž živalmi od otroštva.

Jaz grem kar tja, 16.08.2025 ob 21:32

O, ti pa se definitivno spoznaš na anonimno drkanje, to pa vemo.
Kaj bi rad nekaj provociral v tri krasne ti?
Smrkavec je podivjana bodoča nevarnost za družbo, foter pa najmanj nesposoben starš in ker vemo, kako uradno iz tega ne bo nič, smo družba še vedno ljudje, ki znamo svoje mnenje povedat tam, kjer je treba.

Če si ti vajen samo bentiti, kritizirati, ampak nič narediti, je to pač tvoj pristop. Meni enako fukjen, kot tebi moj.  Pa te zato nimam za šlevasti gobec.

Tebe nihče ne sili kaj naredit, pač nisi za to. Se pa vsaj za sebe brigaj in ne seri tam, kjer ti ni mesto.

Če si multinično blesavo pezde, ki skrito groziš, kako boš ti šlo obračunavat z nekim tujcem, za nekaj, za kar nimaš nobene pristojnosti. Razumeš tele neumno?….kurac razumeš, če bi razumelo, potem bebo kurjek ne bi tega pisalo…..jaoooo.☝️?

Anonimno 8011, 15.08.2025 ob 21:44

TINA GABER se je žekaj oglasila ? Kaj pa gospodična NIKA KOVAČeva ki rada FAJTA ?

ja itak meni je ql, 16.08.2025 ob 18:56

AJDE LJUDJE https://www.google.com/search?q=Avto+center+Pusnik+Slovenska+Bistrica&ie=UTF-8

začnite pisat mnenja naj vidijo kaj se zgodi, če ne upoštevaš narave! Poiščite tudi frizerstvo pa oddajte javno mnenje!

Saj ni treba, očitno je podn od človeka in od trgovca. Ima 1 zvezdico. K takemu itak ne gremo, ne?

Če foter ni mulca premlatil ko bika, ja, to so potencialni Koste. Že da mladoletnemu pustijo, da je celi potetovirani, kaže na to, da so starši zavozili. Itak jim bo sin največja kazen njim samim. To tezko gledaš pri mizi pri kosilu, tudi če si si ga sam najebal.

Ni treba, 16.08.2025 ob 23:09

Saj ni treba, očitno je podn od človeka in od trgovca. Ima 1 zvezdico. K takemu itak ne gremo, ne?

Če foter ni mulca premlatil ko bika, ja, to so potencialni Koste. Že da mladoletnemu pustijo, da je celi potetovirani, kaže na to, da so starši zavozili. Itak jim bo sin največja kazen njim samim. To tezko gledaš pri mizi pri kosilu, tudi če si si ga sam najebal.

Tu je meni bolj zaskrbljujoča druga plat. Kako imate oprane možgane, da za nekaj takega kar je bilo pred nekaj desetletji normalno in ni nihče obsojal, na nogah cela Slovenija. Torej ste postali razlite neuporabne meduze. Ni čudno, da nas bodo migracije prišlekov iztrebile. Sploh se jim ne bo treba naprezat s fikusi in meduzami.

Tako mehkužno in opranoglavo bitje, ki sproži nacionalni pogrom in cviljenje zaradi ene štorklje, je obsojeno na izumrtje. Tudi če ni videt, je danes boj za obstoj in preživetje mnogo hujši kot kadarkoli v zgodovini. Mehkužna meduza s stotimi spoli nima niti teoretičnih možnosti preživetja.

TI ČLOVEK SI BOLAN IN PSIHOPAT NEVREDEN ŽIVLJENJA 🙂

Anonimno 5018, 16.08.2025 ob 23:31

TI ČLOVEK SI BOLAN IN PSIHOPAT NEVREDEN ŽIVLJENJA 🙂

To boš povedalo Eritrejcu, Maročanu, Kitajcu, Indijcu ali afganistanskemu kozojebcu. Boš dva prstka dvignilo v zrak – peace.☝️???

Kokoši mali debeli svaljk pravi, da bo v ponedeljek na 24 ur, kako bo šel na štop v Slovensko Bistrico, z žepnim pipčem nad podjetnika zaradi štorklje.?? Bomo navijal za kurjeka?

Daj, modrivrag, zaveži. Taki pizdun smrdljivi, kot si pa ti, blesavi idiot, to je pa za žolč skozlat.
Gravž.
Naj te enkrat pridejo cigoti malo za zabavo streljat.  Bomo dali za pijačo.

Upam da jih bo dobil po riti in družbeno koristno delo z živalmi pod nadzorom. Budala mala.

In kaj pričakujete od polarne driske, vsi ga poznamo kot sociopata. Izživljal se je nad mačkami, jih hladnokrvno pobijal, bil nasilen do bivše in otrok.

Sadist sociopat milan uživa v trpinčenju živali in ljudi.

Za sociopata ena ustreljena štorklja ne predstavlja nobenega problema.

Anonimno 251, 17.08.2025 ob 15:35

In kaj pričakujete od polarne driske, vsi ga poznamo kot sociopata. Izživljal se je nad mačkami, jih hladnokrvno pobijal, bil nasilen do bivše in otrok.

Sadist sociopat milan uživa v trpinčenju živali in ljudi.

Za sociopata ena ustreljena štorklja ne predstavlja nobenega problema.

Po znani praksi bo mali dobil službo na ministrstvu?

Anonimno 6564, 17.08.2025 ob 15:37

Po znani praksi bo mali dobil službo na ministrstvu?

Takšni sociopati, še posebej, če imajo veze in poznanstva, prilezejo v sam vrh politike.

Neke pišete brez linkov. Pol bo oa tista o bunkah. Daj malo pazite avtorca. Ker če ne bo že očitno s prvociranjem in zrakom

Mladoletnik bi smel uporabljati zračno puško samo ob prisotnosti polnoletne osebe. Pravilno bi bilo kaznovati starše in mladoletnika.

Bravo!!!!!! … jest sem že zorganiziral naval mailov tem SVINJAM NEVREDNIM SLOVENSKEGA NARODA!!!! OD ZDEJ GA SMRT ČAKA NA VSAKEM KORAKU-INSTANT KARMA!!!

pošasti med nami, 15.08.2025 ob 19:53

Sin znanega podjetnika. Katerega?

Strašno, prestrašno, kakšne pošasti živijo med nami.

Srednješolec hladnokrvno ubije prelepo, zares čudovito žival, ki je preveč zaupala.

malo prej sem hladnokrvno vzgal miš z lopato, kri je spricnila, malo je se potrznila z nozicami pol pa …in kaj zdaj?mis ni vredna tvojega gneva, samo jebena storklja?debil, a ti ves zakaj storklj stoji na eni nogi?

BRAVO, 17.08.2025 ob 18:55

Bravo!!!!!! … jest sem že zorganiziral naval mailov tem SVINJAM NEVREDNIM SLOVENSKEGA NARODA!!!! OD ZDEJ GA SMRT ČAKA NA VSAKEM KORAKU-INSTANT KARMA!!!

Jaz tudi. Kakih petnajst.

Monklja, 17.08.2025 ob 19:04

Jaz tudi. Kakih petnajst.

se clovek vprada kdo je resnicni psihopat….ustrelil je storkljo…ni prav…pa kaj zdaj?zsradi jebene storklje boste psijoti naredili pogrom in ste debili pripravljeni iti tsko dalec da bo kdo poba fizicno nspadel….in v cem st drugacni?isti bumbarji kot ta ki je jebeno storkljo ciljal….psihoti

Starši so že ukrepali, kazen za strelca, odvetnica, ki bo poskrbelo za društvo, ki dela v dobrobit živali

Anonimno 6564, 17.08.2025 ob 20:32

Starši so že ukrepali, kazen za strelca, odvetnica, ki bo poskrbelo za društvo, ki dela v dobrobit živali

Bojkot staršem. In da vidimo če bodo razumeli sporočilo.

Če ga ne bodo zdaj kaznovali, ta bo jutri streljal na ljudi!

Mimi440, 17.08.2025 ob 20:57

Bojkot staršem. In da vidimo če bodo razumeli sporočilo.

Če ga ne bodo zdaj kaznovali, ta bo jutri streljal na ljudi!

A tako? To te pa ne skrbi, da ste postali gniloživke in so k nam prišli milijoni brutalno agresivnih ljudi in še prihajajo, ki se poserjejo na tvojo mehkužnost in jokanjem  za eno štorkljo?

Ko vas bodo kozojebci klali kot ovce in vam sekali glave se vprašajte ali je bilo bolj narobe s tem fantom ali z vami?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close