Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Stop zaljublljenost

Stop zaljublljenost

Obrnila sem se za nasvet, vem, da bo tudi kakšen, ki bo hud, a sprejmem vse.
Sem malo čez 40, imam partnerja in večino časa preživim v službi kot 11 let mlajši sodelavec. Vem mnogo vas bo reklo spet ena, ki nima doma pošlihtano, vendar ni res. Zaradi tega sem se ustavila in zaradi razlike v letih. Sodelavec nikoli ni direkt povedal kaj mu dogaja, a so vsak dan bolj bila njegova dejanja čudna. Od zbadanj, pa gre mimo mene in se me dotakne, pa kao prestraši, pa zadrži predmet, ki ga želim vzeti, pa vedno nek stik z roko ko je šel mimo… Iz dneva v dan. Res tako kot otroci v vrtcu. Zame je to služba, kjer so čustva prepovedana. Žal preko čustev včasih ne moramo. Ko mi je že bilo malo bedno, sem se začela obnašati kot on. Vse to zame je prepovedano. Včeraj sem mu poslala sporočilo, da imam vprašanje zanj. In je hotel izvedeti kakšno je to vprašanje. Želela sem izvedeti kaj je z njim, zakaj to počne.
Ko sem se danes zbudila, me je zgrabila panika. Odgovorila sem le, pozabi na SMS. Danes je bilo vse normalno. Nisem ga veliko videla, le občutek sem dobila, da je malce bolj hladen. Ne vem kaj se dogaja, meni so se začela prebujati čustva, a vem, da ne smem. Kaj bi na mojem mestu naredili VI? Hvala

Če ne bo dal jasnega odgovora, si bo to igro šel še naprej. Očitno se igra in želi ugotoviti, kako daleč gre. Verjetno bi te želel zase, vse te stvari, če le niso znak prijateljstva (že od prej recimo), so znak neke naklonjenosti, saj pa nismo naivni pri teh letah. “Prca” po domače, da vidi ali se boš odzvala na to ali ne. Razlogov za to, je pa lahko OGROMNO. Maš ljudi, ki živijo samo od te pozornosti, ki mu jo boš devala, kot si že sedaj, preko SMS. Da si napisala, naj poazbi na SMS, je zame tudi narobe. Naj se zjasne.

Vprašanje je, kaj želiš ti? Če ne želiš ničesar, se lahko on da na pol in boš hladno krvno opravljala svoje delo naprej in to ignorirala. Če ne bo dal miru, mu zagrozi, da bo sporočila nadrejenim ali komurkoli, da te nadleguje, problem rešen.

Dokler pa sama ne boš želela jasno in glasno zabičati, kako pa kaj, pa tudi mi vemo, da si po tihem tudi nekaj sama želiš. Kajne?

Lp

Pofuki se z njim, sej moz te verjetno tudi vara.

Lp

Očitno mu to sama dovoliš… Vse normalne bi ob takih dotikih ” za rokico”
Mu dala facko in bi bil mir.
Očitno ti paše…

“Kaj bi na mojem medtu naredili VI?”

Kemik bi mu zadržala naslednjič, ko bi ga hotu vzet 😉. Naj me koklja brcne, če ni bila ista tema par mesecev nazaj, copy paste. Sem si jo zapomnila po tem zadrževanju predmetov.
A to ti še nisi razrešila, al se je že na drugo spravil, pa tud ona ne ve kaj bi, zato sprašuje tle za nasvet?! Al ti je dolgčas?

No za vse tiste, ki obsojate, kako bom jaz z nekom nekaj imela in bla bla… No way. Nismo vse ženske lahke in včasih si vzamemo čas, da si razložimo kaj se nam dogaja. Ta revček bo doživel zavrnitev, saj cenim moje življenje. Ne delimo vse ženske ljubezni kar okoli. Res je, da imam partnerja, kateremu nikoli nisem rekla tvoja bom do smrti njegova in niti od njega ne morem tega pričakovati. Nimava otrok a ga spoštovanjem, ker je do danes bil najboljši moški daleč okoli. Nisem ženska za štedilnik, je pa res da sem zgolj človek. Ne še zmeraj pišem o tem in ni mi dolg čas, vendar sem sama spoznala, da imam prelepo življenje za take drame. Morda nisem pametnega odgovora dobila in tudi zdaj je tako. Ne, nismo vse ženske lahke in vsem tistim preverznežem, ki si na forumu puščate ventile, prav zaradi vas mnogi moški trpijo, saj ženske mislimo, da ste v večini takšni idioti. Raje si ponovno preberite o čem sprašujem!!

zlezel ti je pod kožo zaradi pozornosti. misliš da si edina ki ji to naredi? psihološko nadlegovanje bi js temu rekla. sploh če si ga “zavrnila” in je postal hladen za rečt. vprašanje je tudi kolikim je isto storil, se jih dotikal ipd.

Moja izkušnja je ista oz. podobna in lahko bi teoretizirala zakaj in kako, vendar ne bi o tem. js sm povedala možu, sva se pogovorila, nekaj časa je bil odnos slab, ampak in sorry pustit za enga smrkavca vse?

Se strinjam s tem, da se tip igračka in se trudi sprovocirat kakrsenkoli odziv. On je tisti, ki rabi pozornost. Takšno ali drugačno.

Še vsaka je dala nogice narazn… Sam cajt si morš vzet zanjo… ??

Tip je mlad in potreben. Zanj si samo ena v nizu avantur. Ignoriraj ga.

Zaradi mulca zgubit vse kar imas, je idiotizem.

Ce si pa zelis avanture, potem pa bodi pripravljena, na konec, ki bo zelo bolec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close