Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Stinica – kako je tam?

Stinica – kako je tam?

Znanci nas vabijo, naj si rezerviramo apartma v Stinici, da bomo lahko preživeli nekaj dopustniškega časa skupaj. Cena apartmaja je res ugodna, družba ob večerih nam ne bi bila odveč, ampak – kar sem brala na to temo objavljenega v preteklih letih – Stinica ni najboljša za otroke. Naselje precej strnjeno, v teh mesecih veliko ljudi in hrupa, v trgovini zgolj osnovna živila. Pomembna nam je tudi senca na plaži. Tisti, ki poznate Stinico, prosim, napišite kaj več. Vi bi še počitnikovali tam?
[attachment=0]stinica.JPG[/attachment]

Vse to drži. Gužva, galama, mala trgovinica, sicer kar dobro založena, naravne sence ni, betonska plaža, mrzla voda. Na ‘glavni dopust’ tja ne hodimo, gremo pa tja izven sezone.

Trgovinica je kar dobro založena, voda je kristalno čista, plaža pa je kar prostrana, brez težav se najde kakšen kotiček v senci – priporočam predvsem drugo stran zaliva, kjer je tudi veliko manj gužve in hrupa. Bil sem lani, ob prvi priliki pa bom ponovno počitnikoval v Stinici.

Ko smo bili mi tam (pred leti) je bilo to takšno umetno ustvarjeno, betonsko turistično naselje.
Plaža je bil betonska, tista v zalivu, v kampu pa se mi zdi, da ne – sence je bilo malo.
V zalivu so bili nekakšni izviri sladke vode, ki je bila MRZLA, zato je bilo ponekod območje mraza (ker je sladka voda lažja od morske, te je ta mraz oblival okoli vratu).

Izola je 10* proti Stinici.

Pa ne zastopim kako rinete nekam kjer ste že prebrali vrsto negativnih mnenj. Res vrsto let negativnih mnenj. Pa kaj mislite da je od lani izginila betonska plaža? So kot po čudežu zrastli borovci za senco?
So v že tako prenatrpanem okolišu zgradili supermarket? So mrzle izvire zamašili.

Povejte prijateljem, da imate dopust pač naravnan na druge prioritete.

https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=7608479

Evo še enkrat ti prilepim, pa lepo te prosim ne sprašuj za mnenje v stilu ” če je bil kdo prejšnji teden dol”
POzitivko ti bodo pisali samo lastniki apartmajev, ki ga seveda oddajajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close